Hirdetés
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mondjuk ezt a tdi-, meg nagymotorfetisizmust én is bírom. Az én autóm pici is, piros is, 1,5-ös is, ráadásul háromhengeres, és még csak nem is dízel, de szerintem kilónként több lóerő, mint egy átlag tdi. Visszatérve az eredeti hozzászóláshoz: néha jólesik kikormolni, de amúgy tényleg borzasztó nyugis erre a forgalom. Jó, persze hétköznap délután, a dugóból kiszabadulva azért sokaknál elgurul a gyógyszer, de olyan halálfélelmem sosincs, mint amikor Sopronnál átlépem a magyar határt, és elindulok a Balaton irányába a 84-esen... Ott érezhető igazán a magyar közlekedés polaritása: vagy áldozat vagy, vagy ragadozó. Én azzal, hogy megpróbálok a megengedett legnagyobb sebességgel, de azért dinamikusan közlekedni, valahova a kettő közé szorulok be, mert kezdeni kéne valamit a lakott területen kívül-belül konstans 70-nel haladó szuzukisokkal is, de közben a seggemet is védeni kéne a 120-szal mögém érő szakadt tdi-ktől is. Elég szresszes tud lenni. Azon az utolsó ~100 km-en jobban el tudok fáradni, mint egész úton odáig, pedig addigra már lecsúszik 800 km.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest