- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mondjuk ezt a tdi-, meg nagymotorfetisizmust én is bírom. Az én autóm pici is, piros is, 1,5-ös is, ráadásul háromhengeres, és még csak nem is dízel, de szerintem kilónként több lóerő, mint egy átlag tdi. Visszatérve az eredeti hozzászóláshoz: néha jólesik kikormolni, de amúgy tényleg borzasztó nyugis erre a forgalom. Jó, persze hétköznap délután, a dugóból kiszabadulva azért sokaknál elgurul a gyógyszer, de olyan halálfélelmem sosincs, mint amikor Sopronnál átlépem a magyar határt, és elindulok a Balaton irányába a 84-esen... Ott érezhető igazán a magyar közlekedés polaritása: vagy áldozat vagy, vagy ragadozó. Én azzal, hogy megpróbálok a megengedett legnagyobb sebességgel, de azért dinamikusan közlekedni, valahova a kettő közé szorulok be, mert kezdeni kéne valamit a lakott területen kívül-belül konstans 70-nel haladó szuzukisokkal is, de közben a seggemet is védeni kéne a 120-szal mögém érő szakadt tdi-ktől is. Elég szresszes tud lenni. Azon az utolsó ~100 km-en jobban el tudok fáradni, mint egész úton odáig, pedig addigra már lecsúszik 800 km.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest