Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ne keverjünk már ide ilyeneket, hogy milyen jó lenne, ha munka után világos lenne...
Ha minden nap este 10 után mész haza, akkor nyilván mindegy, de azért van akit a hivatalos fix munkaidő vége után max 1 órával már hazaengednek, és hát ha nem csak a munka+alvás tölti ki az ember életének 80%-át, akkor a munka utáni időszakban nem mindegy hogy mindent éjszakai sötétségben csinál, vagy esetleg néha ritkán látja a napot is. Persze ez is lehet helyfüggő, meg emberfüggő, mert van aki egész életét le tudja élni anélkül, hogy napfény érné a testét, de van akinek befolyásolja a szervezetét. Én például tudom hogy a legjobban azért is szeretem a júniust, mert este fél 9-kor még tudok olyat csinálni szabad levegőn, amit az éjszakai sötétségben csak kompromisszumokkal, vagy nem. Plusz a meló végétől, mondjuk pl. fél6 -tól 9-ig több minden belefér. És ezért ilyenkor a közérzetem is hatványozottan jobb. Nem vagyok depressziós, kevésbé betegszem meg, és úgy összességében vidámabban látom az életet, mint amikor éjjel indulok melóba, és éjjel érek onnan haza. De az is érezhető, ha napsütésben sétálok a céges kocsiért reggel, sokkal jobb, mint amikor éjszakai lámpafénynél, és előbbi esetben valahogy éberebb, motiváltabb vagyok.
Ezt most csak úgy mondom, nem a konkrét vitába akarok beleszállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest