- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS notebook topic
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ne keverjünk már ide ilyeneket, hogy milyen jó lenne, ha munka után világos lenne...
Ha minden nap este 10 után mész haza, akkor nyilván mindegy, de azért van akit a hivatalos fix munkaidő vége után max 1 órával már hazaengednek, és hát ha nem csak a munka+alvás tölti ki az ember életének 80%-át, akkor a munka utáni időszakban nem mindegy hogy mindent éjszakai sötétségben csinál, vagy esetleg néha ritkán látja a napot is. Persze ez is lehet helyfüggő, meg emberfüggő, mert van aki egész életét le tudja élni anélkül, hogy napfény érné a testét, de van akinek befolyásolja a szervezetét. Én például tudom hogy a legjobban azért is szeretem a júniust, mert este fél 9-kor még tudok olyat csinálni szabad levegőn, amit az éjszakai sötétségben csak kompromisszumokkal, vagy nem. Plusz a meló végétől, mondjuk pl. fél6 -tól 9-ig több minden belefér. És ezért ilyenkor a közérzetem is hatványozottan jobb. Nem vagyok depressziós, kevésbé betegszem meg, és úgy összességében vidámabban látom az életet, mint amikor éjjel indulok melóba, és éjjel érek onnan haza. De az is érezhető, ha napsütésben sétálok a céges kocsiért reggel, sokkal jobb, mint amikor éjszakai lámpafénynél, és előbbi esetben valahogy éberebb, motiváltabb vagyok.
Ezt most csak úgy mondom, nem a konkrét vitába akarok beleszállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest