- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ne keverjünk már ide ilyeneket, hogy milyen jó lenne, ha munka után világos lenne...
Ha minden nap este 10 után mész haza, akkor nyilván mindegy, de azért van akit a hivatalos fix munkaidő vége után max 1 órával már hazaengednek, és hát ha nem csak a munka+alvás tölti ki az ember életének 80%-át, akkor a munka utáni időszakban nem mindegy hogy mindent éjszakai sötétségben csinál, vagy esetleg néha ritkán látja a napot is. Persze ez is lehet helyfüggő, meg emberfüggő, mert van aki egész életét le tudja élni anélkül, hogy napfény érné a testét, de van akinek befolyásolja a szervezetét. Én például tudom hogy a legjobban azért is szeretem a júniust, mert este fél 9-kor még tudok olyat csinálni szabad levegőn, amit az éjszakai sötétségben csak kompromisszumokkal, vagy nem. Plusz a meló végétől, mondjuk pl. fél6 -tól 9-ig több minden belefér. És ezért ilyenkor a közérzetem is hatványozottan jobb. Nem vagyok depressziós, kevésbé betegszem meg, és úgy összességében vidámabban látom az életet, mint amikor éjjel indulok melóba, és éjjel érek onnan haza. De az is érezhető, ha napsütésben sétálok a céges kocsiért reggel, sokkal jobb, mint amikor éjszakai lámpafénynél, és előbbi esetben valahogy éberebb, motiváltabb vagyok.
Ezt most csak úgy mondom, nem a konkrét vitába akarok beleszállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- GL.iNet OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Svájci jellegű bicska eladó
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest