Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én egyébként sokat gondolkodtam ezeken a megbízhatósági dolgokon. amúgy pont egy aeg-m van 4.5 éve
elöl töltős, A+++ és 1200as max centri (úgy néztem már mind legalább 1400at tud).szerintem nagyon sok múlik azon, hogy mennyire van limiten használva. és nem arra gondolok, hogy hetente 2x mosol vagy 8x, hanem hogy rá van írva, hogy max 7kg ruha vagy nemtom, na ezt nem szoktam nézni, de ha mondjuk törülköző kerül be, akkor abból nyilván kevesebbet rakok be, mint más ruhából, mert ugye sokkal jobban megszívja magát vízzel. a másik, hogy állítható a centrifuga (enyémen talán 400 a minimum, de 600 tuti van) és ezt én szoktam is használni. nyáron minimumra (úgyis megszárad a melegben) télen meg mondjuk 800ra. namost ezek a dolgok meg akkor amortizálódnak igazán, amikor túlterhelést kapnak (lásd törülközővel telibe megpakolt).
namost ha viszont azon gondolkodsz, hogy aeg legyen-e vagy nem, akkor rábeszélnélek, mert ki tudod terjeszteni a garit 4-5 évre, vagy általában annyival is adják. ami ennél sokkal fontosabb, az a protex, amit a mielétől loptak állítólag, a lényeg, hogy a dob kiképzése olyan, hogy sokkal kevésbé koptatja a ruhákat és ez viszont tényleg látható
és ha kiszámolod, hogy 5 év alatt beszarik (worst case ugye, mert 5 év garival meg tudod venni), de a teljes ruhatárad élettartamát jelentősen megnöveli, hidd el az jön ki, hogy megéri a +50-60K egy alap mosógéphez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
elöl töltős, A+++ és 1200as max centri (úgy néztem már mind legalább 1400at tud).
és ha kiszámolod, hogy 5 év alatt beszarik (worst case ugye, mert 5 év garival meg tudod venni), de a teljes ruhatárad élettartamát jelentősen megnöveli, hidd el az jön ki, hogy megéri a +50-60K egy alap mosógéphez képest.