- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA® driverek topikja
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Az hagyján, de ma van Szent Vencel napja, egyben a cseh államiság napja. Ami itt munkaszüneti nap. Csak ugye erről én nem tudtam...
Abból a szempontból mindegy, hogy a termelés folyik, így nekem is itt kell lennem, csak délután plázázni mentem volna...
És mivel a nemzeti ünnepeken a 200 négyzetméternél nagyobb boltok nem nyithatnak ki, így ez a tervem kútba esett. Hovatovább nem fogok tudni vacsorát meg sörikét venni a teszkóba.
Bájdövéj: Van annak némi pikantériája, hogy a bót nem nyithat ki, de az senkit se zavar, hogy pl. csak itt, ennél a cégnél jelen pillanatban is dolgozik vagy 500 ember, aztán este jön a váltás. Szombaton, vasár- és ünnepnapokon is 12 órás műszakban. Persze az irodák üresek, nem volt nehéz parkolót találni. Bár 20 percet kajtattam az irodakulcs után.
Ahogy persze odahaza is így van ez. Fura, hogy valamiért mindig és mindenhol a kereskedelem a kivételezett.
Elkúrt világ ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Formula-1 humoros
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest