Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
ofisz365 - outlook
Normál esetben megnyitom az emailt, kiteszi előtérbe külön ablakba, rányomok a nyomtatási nézet gyorsgombra, az ablakon belül átvált nyomtatási nézetre, meg a beállítási lehetőségekre, én beállítom, nyomtatom, nyomtatás kiadása után magától visszavált az ablak az eredeti nézetre.
Egy ideje: megnyitom az emailt, megnyitja külön ablakba. Rányomok a nyomtatási képre, és amikor az ablak változna, akkor eltünteti valahova "leghátra", mintha a tálcára kicsinyítésre is nyomtam volna. Ekkor újra rá kell kattintani a tálcán, de ekkor nem ám azt az ablakot hozza előtérbe, hanem az outlook főablakot, mintha épp akkor tettem volna le a mailt a tálcára valójában, és plusz még egy kattintás a tálcán, mire valóban feljön az ablak, immár a nyomtatási nézettel.
De ráadásul nem is folyamatosan csinálja, hanem hol normálisan hol nem.Ez csak kb. 3 hete van így, előtte még normálisan működött. Vajon mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest