- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eGPU tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A szamurájoknak kedvez az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Ja nem, én nem futok, ez csak amolyan metaforikusan értelmezett dolog volt
Én max kerékpárt hajtok néha, meg medúzákkal úszkálok ha hozzájutok, de futni utálok, meg nem is szeretek. Régen próbálkoztam, de kb. 5 perc után már untam. Nem az én sportom. Ahogy medencében úszni sem, ott is a 12 alkalmas bérletet vagy 9 után hagytam veszni, mert mindig jön valaki szembe, ugyanabban a sávban, kerülgetni kell, meg 25 méteres a medence, szinte csak fordulgatás, az is dögunalom. Plusz uszodaszag, klóros ózonos víz, stb. Ellenben nyílt vízben, Balcsiban, tengerben órákig el tudok úszkálni, akár erős hullámzásban is, az valahogy jobban leköt. De az év nagy részében ehhez nem jutok hozzá. Meg amúgyis lusta disznó vagyok, úgyhogy marad a kerékpár. Az valahogy sosem untatott. Még egyesben 10%-os emelkedőn sem. Tüdőm kiköpöm, fejem szétpattan, de valahogy kimegyek. Izgatott is, hogy milyen lehet ebben a 36-37 fokban aszfalton tekerni 10-20 km-t, de aztán jobbnak láttam még a maradék nyaralásom előtt nem kinyírni magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Overwatch 2
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én max kerékpárt hajtok néha, meg medúzákkal úszkálok ha hozzájutok, de futni utálok, meg nem is szeretek. Régen próbálkoztam, de kb. 5 perc után már untam. Nem az én sportom. Ahogy medencében úszni sem, ott is a 12 alkalmas bérletet vagy 9 után hagytam veszni, mert mindig jön valaki szembe, ugyanabban a sávban, kerülgetni kell, meg 25 méteres a medence, szinte csak fordulgatás, az is dögunalom. Plusz uszodaszag, klóros ózonos víz, stb. Ellenben nyílt vízben, Balcsiban, tengerben órákig el tudok úszkálni, akár erős hullámzásban is, az valahogy jobban leköt. De az év nagy részében ehhez nem jutok hozzá. Meg amúgyis lusta disznó vagyok, úgyhogy marad a kerékpár. Az valahogy sosem untatott. Még egyesben 10%-os emelkedőn sem. Tüdőm kiköpöm, fejem szétpattan, de valahogy kimegyek. Izgatott is, hogy milyen lehet ebben a 36-37 fokban aszfalton tekerni 10-20 km-t, de aztán jobbnak láttam még a maradék nyaralásom előtt nem kinyírni magam.