Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy
    nagyúr

sztem a liftvezérlés az pont az ami nem triviális és általános optimális megoldása sincs , pl. egy irodaházban másként csinálnám, mint egy lakóházban, tök más terhelés típus, de úgy általánosságban is liftek számától méretétől erősen függ, pl abban az elvi esetben ha 1 személyes a lift, nyilván csak 1 helyen van értelme megállni, ami nyilván nem túl gyakorlatias, de mondjuk az, hogy 4 vagy 10 személyes a lift és 1 vagy 2 vagy több van, az valós probléma. szóval ha interjún ez lenne, inkább a figyelembe veendő paramétereket szedném össze, belőnék egy alap programot és a tapasztalatok alapján állítanék rajta.

Na ja, csak ugye interjun izgul is az ember. Leultem, kicsit nyugodtabb lettem, maris eszembejutott egy lehetseges megoldas. Nem tudom mire ment ki az egesz szituacio , hogy milyen parameterek jutnak alapbol az eszembe, mire kell figyelni? Vagy hogy hogyan reagalok stresszhelyzetben ? ( erdekes, mert fejlesztokkel ultem ott)
    Ahh , mindegy is... Nem is tudom, hanyadik interjun vagyok mar tul... Tudom, tudom Viszlat mit mondana erre.

Új hozzászólás Aktív témák