Hirdetés
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Nikon DSLR topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
Új hozzászólás Aktív témák
-
A DHL hogyan működik?
Tegnap reggel 6kor a BP logisztika megkapta a csomagomat. Tegnap aszonták, hogy máma gyön. Semmi. A csomag állapota a követőben nem változott. Híttam DHL-t, aszongyaja lyány h nála már kézbesítés alatti, nem érti miért nem látszik a nyomkövetőben. Próbálta felhíni a szegedi depót/futárt mittománkit, nem sikerült. 14 előtt kicsivel megígérte hogy visszahívnak. Azóta is hínak. Mondjuk nemtom mit vártam, mert 2x is beregisztráltam az értesítési rendszerükbe, de soha semmilyen értesítést nem kapok. Az meg már csak marginális infó, hogy az online üzenetküldőn keresztül szombaton kért segítségre eddig nem válaszoltak.Meg kell állapítanom, hogy jó drága a DHL, és cserébe nem is működik.

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Robotporszívók
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nintendo Switch
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nikon DSLR topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RTX 4060 Ti 16GB GARANCIÁS (Alza) + Kingston Fury RAM keveset használt
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest