Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Én úgy tenném fel a kérdést, hogy a nemprémium tagság az eddigi tagsághoz képest korlátozottabb lesz-e, vagy a phrémiumság fog az addiginál többet adni. Mert a normál tagság esetén az eddigihez képesti korlátozás lenne erősen véleményes. Olvastam a részleteket, persze. Igazából a privátok olvasás előtti szerkesztése ami jelenleg is van, és a prémiumba be van téve, mint újdonság, vagyis az gondolom többé nem lenne elérhető a halandóknak, a többi viszont mind olyan, amiknél az adott limitekhez hozzászoktunk, tehát konkrétan nekem nem nyújtana többet, mert nincs is rá igényem.
mod: Mondjuk a korlátlan privátküldés érdekes, nem is tudtam hogy korlátozva van. össz darabszámra? Felhasználónkénti darabszámra? Időkorlátos?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest