Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Fizetos premium szolgaltatast bevezetni ugy, hogy a forumot uzemeltetok saccperkabe 90%-a (de lehet, hogy tobb) ingyen dolgozik? Gusztustalan.
(#51137) joamilestoné: a tamogatasi rendszer nagy hatranya, hogy (jobb helyeken) atlahato, visszakovetheto, szamonkerheto. Ez igy sokkal praktikusabb, kutyanak nincs joga rakerdezni, hogy nah, akkor mire ment a love?
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem emlékszem pontosan, de szerintem ha privátba ugyanazt az üzenetet küldöd, csak 20-at enged. engem mindig letilt amikor a PH tábort hirdetem és az eddigi részvevőknek küldök üzenetet

Kértem már, hogy egy csíkba tegyék ki, hogy megnyílt a táboros topic, de nem lehet

(#51123) fokukac (#51124) EQMontoya Engem nem zavar, de pont rajta van a fotón két olyan ember, aki nagy balhét csinált pár éve a miatt mert ki akartak tenni képet a táboros topicba...majdnem verés lett

Én évek alatt összegyűjtöttem egy rakás képet minden táborból, van mit néznem, meg engem is ki lehet tenni, marhára nem érdekel
csak van aki nem így gondolja..
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Hardcore café
- Sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automobilista 2
- SSD kibeszélő
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak van aki nem így gondolja..