Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Szerintem mar irtam itt korabban, igen, olyan.Van, hogy sokszor napi ket liter vizet is kiszed, vagy tobbet ecoair amugy
.
Furdoben van szellozorendszer, de le akarom cserelni, mert eleg gyenge. Moso-szarito helyiseg errefele a konyha, szaritogepes a mosogepunk.A vicc, hogy nem az ablak parasodik, hanem az ablakkereten ulnek a vizcseppek. Mindig ott jelenik meg eloszor a penesz is, a falon csak kesobb.
Tegnap toroltem mindenutt, megint ugyanolyan vizcseppes amugy. Kozben vagy 5-6 orat ment a paratlanito.
Furdobe minden furdes utan betesszuk.Mondom, szerintem az a gond, hogy tobbnyire 19-21 fok van a lakasban, neha 23, de ha ehhez 70%-os paratartalom tarsul, akkor 15 foknal mar harmatpont van, ergo az ablakkeret 15 fok vagy az alatti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest