Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Általában azzal kezdem a próbálkozást de semmi se történik csak ha elengedem a kijelzőt, vagyis rövid megnyomásra is ugyanaz történik. Az se mindegy hogy a telefonkönyv melyik részében vagyok:
- ha a telefonkönyvben, akkor az adott névjegyhez való számot berakja a tárcsázóba
- ha a kimenő / bejövő hívásoknál akkor behozza a névjegy adatait, de szerkesztésre nincs gomb, a menü gombbal SINCS névjegy szerkesztése opció
- ha a gyakran hívottaknál vagyok akkor pedig elkezdi hívni az adott számotHiába szerkesztettem tegnap névjegyet, most nem menne, megint percekig kéne keresni. Szörnyű
Tudom, tegyek fel valami normális telefonkönyvet de azzal meg az a bajom hogyha véletlen új telefonra költözök akkor jön a telefonszámok duplázása meg mittudomén még milyen nyavaja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom, tegyek fel valami normális telefonkönyvet de azzal meg az a bajom hogyha véletlen új telefonra költözök akkor jön a telefonszámok duplázása meg mittudomén még milyen nyavaja.