Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma az alábbi dolog történt velem. Nem tudom, hogy jól cselekedtem-e, de dióhéjban:
Foglaltam egy szállást a hétvégére délután 4-kor.
Este 10-kor jött egy levél a tulajtól, hogy bocsi, de ők csak nyáron fogadnak vendéget, és mondjam le. Ja, és amúgy is esik az eső.
Lemondanám, de a booking szerint ez 54 euróba kerülne nekem.
Nem tudom, mit szokás ilyenkor csinálni. A tulajnak megírtam, hogy ez elég ciki, és hogy ugyan módosítsa már a lemondási feltételeket, vagy mondja le ő direktben.
A booking.com-nak pedig megírtam, hogy ez ciki az oldalra nézve is, továbbá, hogy nem csak, hogy nem vagyok hajlandó cancellation fee-t fizetni, hanem igazából engem kéne kompenzálni, ha már lemondatják velem a lefoglalt szállásom, ami valamiért fent volt a rendszerben, (sőt, pontszám szerint rangsorolva ez volt a lista tetején).
Meg azt is megírtam, hogy jó lenne, ha az ilyen kóklereket kiszűrnék.Kissé zabos lettem így estére. Éjfél van, és kezdhetem előről az egészet. Vagy maradunk itthon a szomszéd nyanyával, a pénzt pedig k*rvákra költjük.

Mondjuk, így belegondolva, lehet, hogy mégis ez lenne a legjobb megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest