- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne haragudj. Mint profi apple user a kezdőnek. Miért kell ahhoz bármilyen külön, számítógépre installált program, hogy bármit is szinkronizáljon a telefonom?
Van netkapcsolatom, itunes accountom, van telefonkönyvem, van google telefonkönyvem, és van icloud felhő, ahova ez a kis b*zi most nézem, hogy már feltöltött 2,5 gigát, pedig kb. az első dolgom az volt, hogy a képek feltöltését letiltottam, de ez nem gátolta meg, hogy a rendszert is ide mentse.
szóval mit kellett volna még szinkronizálnom? És miért is kell ehhez külön program, ha ez egy annyira nagyszerű termék?@Ecéemcénégyzet: köszönjük az építő beszólást.
Igazad van, notebook-on sokkal értelmesebb és gyorsabb fészbúkozni, valóban, inkább azon szoktam.@Gaborbol: én 8.4-en vagyok. Főverziót pedig addig nem frissítek, amíg nem bugmentesítik, mivel nincs visszaút a nagyszerű almás rendszeren (nem egy nexus, na).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Witcher topik
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Cudy routerek
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest