- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Wizzair: London- Luton
Ryanair: Stansted
Easyjet: London- Gatwick, talan london Stansted is
Norwegian: London-Gatwick.Minosegben a legutolso magasan a tobbi felett van, de nekem nem votl gond a tobbivel sem. Ryanairben az a jo, hogy szokott keso este jonni, es Stansted kozelebb van a lakasunkhoz + egy normal kezipoggyasz es egy kis taska felviheto , Wizzair-nel regebben nagyobb feladott poggyasz volt (32kg) ezen valtoztattak most, plusz nekunk rokonsag debreceni, szoval tobbszor repultunk oda veluk, easyjettel nem igazan repultem soha Magyarorszagra, Gatwick kiesos, ha mar onnet megyek, akkor norwegian.
Wizzairnel es Ryanairnel is jo olcso jegyek vannak novemberre-december elejere . Ma vettem Debrecen-Londont harmunknak csak ide dec 7-re 15 ezerert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs