Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Jártunk eleget síelni RWD autóval, hatalmas havazásokban az Alpokban, soha nem volt gond, nem hiányzott az AWD. Amíg nem volt akkora hó, hogy felüljön rá, elment az 530d is. Városban szerintem különösebb előnye nincs a SUV-nak, rengeteg van már, azokon nem látsz át, egy furgonon meg főleg nem.
Egy RAV4 többet eszik, jobban billeg, nagyobb benne a szélzaj és vélhetően az alkatrészköltsége is magasabb, mint egy hasonló kombinak. Ezt én nem vállalnám be azért, hogy feleslegesen cipeljem magammal az AWD súlyát egész évben, amire évente 1-2 nap lehet szükség, hozzátéve, hogy jó téligumival bárminek nekivágok, amíg mint írtam, nem ül fel az autó alja. A városi forgalomban meg egész jól ellavíroztam a padlón ülve egy E39-ben is, pedig azzal volt szerencsém Valencia 4 sávos körforgalmait is megjárni.

A SUV egy divat, racionális érvek a hátfájást leszámítva nincsenek mellette. Szerintem pár éven belül le fog csengeni ez is, mint az egyterűk tették. Azoknak sem sok értelme van, a fejed fölött 20 centi levegőt cipelni nem logikus döntés, egyedül a különálló ülésekkel szereltek rendelkeznek némileg több praktikummal mint a kombik, feltéve, hogy 3 gyereket akarsz szállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Motoros topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest