Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Tudnátok tippeket mondani, hogyan lehet viszonylag gyorsan és hatékonyan tenni pocak ellen?
A dologban az a csavar, hogy nem vagyok elhízva (sőt többek szerint vékonyabb típus vagyok), 188 centihez társul kb. 76 kiló, viszont kezdett kialakulni egy kisebb (sör)pocak, amitől szeretnék megszabadulni. Magyarán testalkatilag átlagos volnék, de mégsem, mert oda valahogyan jobban rakódik 
Köszönöm a helpet

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Subaru topik
- VR topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A dologban az a csavar, hogy nem vagyok elhízva (sőt többek szerint vékonyabb típus vagyok), 188 centihez társul kb. 76 kiló, viszont kezdett kialakulni egy kisebb (sör)pocak, amitől szeretnék megszabadulni. Magyarán testalkatilag átlagos volnék, de mégsem, mert oda valahogyan jobban rakódik