Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
"Az akkori nagy életnek azért jó fokmérője volt a találkozók gyakorisága."
Ugye? Ugye hogy azért más volt?De erről jut eszembe, mivel én még sohasenem tudtam elmenni topiktalikra, valamikor valami szerveződhetne, amin végre részt tudok venni. Valami jó helyen Pesten, ahol lehet ínyenckedni, enni-inni jókat, meg végre láthatnátok a pofámat(nem mintha sokan kíváncsiak lennének rá
) Távolság és munka okán ez opcionálisan péntek este vagy szombat délután-este lenne jó nekem. De egyedül nem váltok világot.
Sajnos 9 év alatt mindössze 3 fórumtagot tudok felmutatni személyes találkozás/ismeretség oszlopban.Amúgy mióta van itt ez a spoiler izé, és mit csinál?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- XPEnology
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Távolság és munka okán ez opcionálisan péntek este vagy szombat délután-este lenne jó nekem. De egyedül nem váltok világot.