Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
"Az akkori nagy életnek azért jó fokmérője volt a találkozók gyakorisága."
Ugye? Ugye hogy azért más volt?De erről jut eszembe, mivel én még sohasenem tudtam elmenni topiktalikra, valamikor valami szerveződhetne, amin végre részt tudok venni. Valami jó helyen Pesten, ahol lehet ínyenckedni, enni-inni jókat, meg végre láthatnátok a pofámat(nem mintha sokan kíváncsiak lennének rá
) Távolság és munka okán ez opcionálisan péntek este vagy szombat délután-este lenne jó nekem. De egyedül nem váltok világot.
Sajnos 9 év alatt mindössze 3 fórumtagot tudok felmutatni személyes találkozás/ismeretség oszlopban.Amúgy mióta van itt ez a spoiler izé, és mit csinál?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Google Pixel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- Napelem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /32",4K TrueBlack Glossy, Dual mode,G-Sync/ új, 3év IPon gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Távolság és munka okán ez opcionálisan péntek este vagy szombat délután-este lenne jó nekem. De egyedül nem váltok világot.