Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS topic
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Sós kérdés.
Van egy 2 GB-os Corsair Flash Voyager GT pendrive-om, ami a tulajdonságoknál annyit ír: FAT fájlrendszer. Gondolom ez 16-ot takar.
Namost telefon OTG alkalmazás vagy csak FAT32-t, vagy csak NTFS-t képes kezelni. Ezt viszont nem, tehát ezért is lehet FAT16?
Ha most újraformáznám, akkor mit válasszak? És miért? Előny/hátrány? Mivel pendrive-ot sosem kellett még formáznom, vannak-e buktatók? W7-en vagyok, és APC-n, tehát 2-3 perc áramellátás van áramszünetnél is.Ja, főként azért a kérdés, mert fájlokat nézné(n)k tévén is, amiből van ami nem okos, de kezeli a pendrive-ot. Tehát elképzelhető, hogy lehet, hogy az NTFS-t nem ismerné fel?
Manual-t elővenni már nincs időm, mert ma még csak 3x voltam itthon, és már 4x mentem el, most megyek 5ödször, és holnap már nem lesz időm megcsinálni, meg még telefonról másolgatni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Manual-t elővenni már nincs időm, mert ma még csak 3x voltam itthon, és már 4x mentem el, most megyek 5ödször, és holnap már nem lesz időm megcsinálni, meg még telefonról másolgatni is.