Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Sós kérdés.
Van egy 2 GB-os Corsair Flash Voyager GT pendrive-om, ami a tulajdonságoknál annyit ír: FAT fájlrendszer. Gondolom ez 16-ot takar.
Namost telefon OTG alkalmazás vagy csak FAT32-t, vagy csak NTFS-t képes kezelni. Ezt viszont nem, tehát ezért is lehet FAT16?
Ha most újraformáznám, akkor mit válasszak? És miért? Előny/hátrány? Mivel pendrive-ot sosem kellett még formáznom, vannak-e buktatók? W7-en vagyok, és APC-n, tehát 2-3 perc áramellátás van áramszünetnél is.Ja, főként azért a kérdés, mert fájlokat nézné(n)k tévén is, amiből van ami nem okos, de kezeli a pendrive-ot. Tehát elképzelhető, hogy lehet, hogy az NTFS-t nem ismerné fel?
Manual-t elővenni már nincs időm, mert ma még csak 3x voltam itthon, és már 4x mentem el, most megyek 5ödször, és holnap már nem lesz időm megcsinálni, meg még telefonról másolgatni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Steam Deck
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Manual-t elővenni már nincs időm, mert ma még csak 3x voltam itthon, és már 4x mentem el, most megyek 5ödször, és holnap már nem lesz időm megcsinálni, meg még telefonról másolgatni is.