Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
értem. 64bitesről sokat nem tudok mondani, nekem pl egy lehelletnyit gyorsabb volt, bár driverek is klappoltak (nagyon first release volt pedig, msdnaaban gyorsan feltűnt).
bár ez tényleg érdekes, h 64 bites linuxal semmi ilyesmi gond nincs, vindóz(illetve a mögöttes support) valahogy lassabban szokik át 64bitre. pedig itt lenne az ideje..és kérem, ahol a userek 95% -a 1.0 -s, ott mégis mivel kampányoljanak? sp1 után tényleg nincs a teljesítménnyel se gond(megoldották végre a fájlműveleteket), de az elején is el kellett adni..
nekem az XPmmel több gondom volt, mint a Vistával. lehet még fiatal voltam hozzá, de valahogy most ezzel elvagyok. belaktam, nem tudom mi lenne velem, ha újra kéne raknom... ez most köv releaseig rajta lesz, addig meg vigyázok rá

Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest