Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
saját...
ma délután olyan vihar volt, hogy csak na... tegnap este meg furákat álmodtam(csini fürdőrucis lányok rajongták körbe az óriáskígyót, pedig előtte még azon nevetgéltek hogy nincs rajtam gatya)(tud álmodni dolgokat az ember)
, és ez tolult csökött agyam homályára, miközben láttam a villámlást, meg hallgattam a világ legmélyebb basszushangját 
philo: nekem azt mondták hogy a gyűrűsujjamba, de mittomén meddig lehet felturkálni vállig érzéstelenített karban, a gyűrűsujjon vágott résen keresztül
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, és ez tolult csökött agyam homályára, miközben láttam a villámlást, meg hallgattam a világ legmélyebb basszushangját ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)