Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Lementem sétálni a városba...a lépcsőházban elkezdtem kérdezgetni emberkéket, hogy nem lenne-e kedvük csatlakozni, és kellemesen sétálgatni a napsütésben a városban és a környékén. Volt aki nem ért rá, volt aki családi programon volt, volt akinek dolga akadt, és volt akit nem értem el. Gondoltam sebaj, jó idő van, majd a városban összeakadok sok ismerőssel, és megoldódik. Hát nem. Olyan kihalt a város, mint Csernobil. Néhány emberke lézeng, 1-2 pár, némelyik babakocsival, aztán annyi. 4-5 autó elrobog az úton.
De most komolyan... ezen az extra pihenőnapon mégis mit csinálnak az emberek? Mert mondjuk ha 10 fok lenne, akkor azt mondom kényelmesebb otthon tévézni, vagy bármit, vagy ha esne. De nem, süt a nap, ideális 25 fok van, enyhe szellő fújdogál, 10percenként egy kis felhő is megjelenik, néhány virág illata a levegőben van, nincs szmog sem, mi kell még ahhoz hogy szabadtéren töltsék a napot? Vagy mindenki kiment az erdőbe, meg szanaszét a környékre? Ezt aztán kizártnak tartom. Főleg a fiatalok körében.
Vagy csak én vagyok ilyen, hogy ha kicsit is jóidő van, akkor nem bírok odabent megmaradni? Mondjuk elmennék én is sétálni valahova a környékre, erdőbe, ideoda, vannak ám erre is elég jó helyek, de egyedül milyen már az?
Most is beültem a gép elé, de minek??
Vagy most tényleg az van hogy egy nő hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest