- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Lementem sétálni a városba...a lépcsőházban elkezdtem kérdezgetni emberkéket, hogy nem lenne-e kedvük csatlakozni, és kellemesen sétálgatni a napsütésben a városban és a környékén. Volt aki nem ért rá, volt aki családi programon volt, volt akinek dolga akadt, és volt akit nem értem el. Gondoltam sebaj, jó idő van, majd a városban összeakadok sok ismerőssel, és megoldódik. Hát nem. Olyan kihalt a város, mint Csernobil. Néhány emberke lézeng, 1-2 pár, némelyik babakocsival, aztán annyi. 4-5 autó elrobog az úton.
De most komolyan... ezen az extra pihenőnapon mégis mit csinálnak az emberek? Mert mondjuk ha 10 fok lenne, akkor azt mondom kényelmesebb otthon tévézni, vagy bármit, vagy ha esne. De nem, süt a nap, ideális 25 fok van, enyhe szellő fújdogál, 10percenként egy kis felhő is megjelenik, néhány virág illata a levegőben van, nincs szmog sem, mi kell még ahhoz hogy szabadtéren töltsék a napot? Vagy mindenki kiment az erdőbe, meg szanaszét a környékre? Ezt aztán kizártnak tartom. Főleg a fiatalok körében.
Vagy csak én vagyok ilyen, hogy ha kicsit is jóidő van, akkor nem bírok odabent megmaradni? Mondjuk elmennék én is sétálni valahova a környékre, erdőbe, ideoda, vannak ám erre is elég jó helyek, de egyedül milyen már az?
Most is beültem a gép elé, de minek??
Vagy most tényleg az van hogy egy nő hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Home server / házi szerver építése
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Filmvilág
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest