Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Lementem sétálni a városba...a lépcsőházban elkezdtem kérdezgetni emberkéket, hogy nem lenne-e kedvük csatlakozni, és kellemesen sétálgatni a napsütésben a városban és a környékén. Volt aki nem ért rá, volt aki családi programon volt, volt akinek dolga akadt, és volt akit nem értem el. Gondoltam sebaj, jó idő van, majd a városban összeakadok sok ismerőssel, és megoldódik. Hát nem. Olyan kihalt a város, mint Csernobil. Néhány emberke lézeng, 1-2 pár, némelyik babakocsival, aztán annyi. 4-5 autó elrobog az úton.
De most komolyan... ezen az extra pihenőnapon mégis mit csinálnak az emberek? Mert mondjuk ha 10 fok lenne, akkor azt mondom kényelmesebb otthon tévézni, vagy bármit, vagy ha esne. De nem, süt a nap, ideális 25 fok van, enyhe szellő fújdogál, 10percenként egy kis felhő is megjelenik, néhány virág illata a levegőben van, nincs szmog sem, mi kell még ahhoz hogy szabadtéren töltsék a napot? Vagy mindenki kiment az erdőbe, meg szanaszét a környékre? Ezt aztán kizártnak tartom. Főleg a fiatalok körében.
Vagy csak én vagyok ilyen, hogy ha kicsit is jóidő van, akkor nem bírok odabent megmaradni? Mondjuk elmennék én is sétálni valahova a környékre, erdőbe, ideoda, vannak ám erre is elég jó helyek, de egyedül milyen már az?
Most is beültem a gép elé, de minek??
Vagy most tényleg az van hogy egy nő hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Packeta
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- További aktív témák...
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ASUS Vivobook16 Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
- SAMSUNG FRAME SHERIF (QE65LS01DAUXXN) 165CM 4K Q-LED PRÉMIUM SMART ! AKCIÓ
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest