Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
WN31RD
üzenetére
nézd, bevallom én is szoktam a vérét szívni, mert csak épp az MS logo nincsen a srác homlokára tetoválva. de szakmai tudását a win-hez soha meg se kérdőjeleztem, ahogy a legtöbben nem tették soha. de hogy sokszor csak write-only az is biztos. de szeritem ennyi belefér

azt nem tudom megítélni hogy mennyi idő és meló hogy kipucoljátok azokat akik kőkeményen anyázzák őt etc... passz. de egy biztos, sokan keresték moon-t wines gondokkal és ő szakadatlan válaszolgatott rá és ezért max respect neki.
ahogy azt se tudom megítélni hogy a ph vezetőség (haha) mennyire tartja még a fórumot fontosnak (valszeg semennyire), de az biztos, hogy sok helyen sokszor csak a szakmai guruk miatt élnek dolgok, akik nap mint nap az átlag jancsi júzernek segítenek.
most eggyel kevesebb lett, mert besokallt.
én sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Suzuki topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Milyen autót vegyek?
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Szép Gigabyte SuliGamer FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16GB/300-1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB gyári független 2027.10.27. gyártói jótállás
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i5-1343U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs