Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Figyi egy iylen rendszer nemcsak villanylekapcsolgatásokat tud ám ellátni
Lesz saját házam, és meg tudom oldani azt, hogy megfelelő módon lehesssen kezelni az elektromos hálózatot, tuti kiépítem. Még szerencse, hogy épületautomatizálás modulra mentem
Ez tényleg érdekel
EIB-hez meg egyéb eddig rendszerekhez nem nagyon fűlik a fogam, de biztos van lanos verérlésű is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Automata kávégépek
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lesz saját házam, és meg tudom oldani azt, hogy megfelelő módon lehesssen kezelni az elektromos hálózatot, tuti kiépítem. Még szerencse, hogy épületautomatizálás modulra mentem
Ez tényleg érdekel