Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
most majdnem csunya t moondtam, de velezm szulett kelelm es baj meggatol:- )))
igy csak annyi: unmuvelt:- (
neeeeeeee:
udv
neduddki
p.s. na meg:

es ez??? /kilog de nem baj: - )/

-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Miért, mit csinálsz ?

-
VladimirR
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nyomkodja csak nyugodtan, hatha kijavitasra kerul az a bug
ng: es a bug az pontosan egy olyan ficsor, amit nem lehet kikapcsolni
-
norbiphu
őstag
[I]Tisztelt Cím!
Ezt kérem olvassák be. Ami most történt az valami hihetetlen dolog egyszerűen.
Nem szoktam hinni az ilyen dolgokban, de most az egyszer megdöbbentem!
Már fél éve vékony- és vastagbélperisztaltikai problémáim vannak valamint 2 hete székrekedéssel küszködöm ! Ez nem vicc! Főleg számomra!
De a mai műsorukban mikor Uri gyerekekeket hívott ki és egy iránytűt kísérelt meg mozgatni az energiájával, ( ekkor én a wc-n ülve figyeltem a tv-t) és azt mondta MOZDULJ, akkor bennem is megmozdult valami. Tudom viccesnek hangzik, de nekem felér egy csodával az, hogy helyreállt a bélműködésem.Tisztelettel:
xy[/I]
ez most küldte el a szobatársam a tv2nek

szerk: én rontok el valamit, vagy a dőlt betű tagje?
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Épp az előbb olvastam, hogy az enyém nem bömös, tehát sokra nem menne vele...
Mellesleg ágybetét vadászatra alkalmas lenne, de ki akar ( csak ) ágybetétet?
rarri: béjemwé népiesen

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Ez így van.

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Szeretnék én olyan " vén " lenni, mint Te !

Szia Bon!
Kutyus jól van? Remélem megfuttatott.
Márha nem esett az eső. 
-
bnss
veterán
Sziasztok ismét, jó estét, jó szurkolást.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
rendszeresen, de nem nevelhetem az ő fiát, nem is akarom. csak mikor már engem is idegesít, hogy nem lehet vele absz bírni, mert egyáltalán nem hallgat senkire.
-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Miért, neked nem AZ jut eszedbe mindenről ?

-
philoxenia
MODERÁTOR
Poff Ádyz ez nem a szextopik, de Nektek mindenről ez jut az eszetekbe ?
Blackie kérd kölcsön Bubutól a bömöst egy estére....
Rarri az igen, de ez nem.....

-
1010
őstag
uri geller azt a trükköt mutoatja éppen amivel lebukott
az egyik izraeli tv-benmsot szabadkozzásal kezdte miszerint nincs nála mágnes
ez a csaló ember miliókat keresett
mindeki példát vehet róla -
rarri
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Igen Katica, de régen a Veszprémi Volánnál kosaraztam még iskolás koromban.
Mostmár csak imádom. 
Blacki: ha tényleg nem akarsz diszkóban ismerkedni, akkor ott van még a könyvtár, a rendezvények, / pl: sörfesztivál / , vagy előadások. Tudom hogy azt tapasztalod, hogy a lányok a BNW-s pasikra buknak, de hidd el, ez csak egy réteg. Szerintem az lehet gond, hogy nem tudsz a metakommunikációból olvasni,és így nem tudod kiválasztani azt a lányt, akinek ilyen srác tetszik, mint Te vagy. És még az is baj lehet, hogy eleve nem gondolod, hogy tetszhetsz azoknak a lányoknak, aki Neked tetszik. Ha ezen tudnál változtatni, akkor magasan jobb esélyeid lennének. Legyél egyszer olyan, hogy lesz ami lesz, akkor is odamegyek azokhoz a lányokhoz aki nekem tetszik. Ha 10 elutasít, akkor odamész a 11-edikhez.

-
ngabor2
nagyúr
oly szinten irritál az urigellerhez hasonló butítás, hogy unokaöcsémet (11 éves) sikerült leordítanom miatta múlt héten. nézzük a tévét, közben kapcsolgat, urigeller, mondom menjen tovább, nem bírom ezt a csalót. továbbmegy. mittoménmi ment benne, vége, reklámblokk... erre elkezdi kapcsolgatni. urigeller. mondom neki, kapcsoljon tovább. nem kapcsol. mondom ismét, nem kapcsol, visszabeszél. én meg megfogtam az antennaerősítőt, és egy laza mozdulattal kihúztam belőle a kábelt. ha az apja nem volt képes megnevelni, hogy többszöri kérésre ne visszabeszéljen, kénytelen voltam ilyet lépni.
-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
bizony!
ádyz:viccssztájlvhatkájindovneduddkiirásjúmín? mínsz
Witch style and what kind of neduddki's write you mean??ádyz: nem értem! miért úri a geller? mert pattog???
Öröm ét boldogtág a taládban
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Vagy.
-
Lortech
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Háát, nem sokat írtam, tehát nincs értelme visszaolvasnod.

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
No mizu today. Legalábbis ma errefelé nem láttam. Szóval ezért kár lenne visszaolvasnod.
-
bolondember
MODERÁTOR
csókolom, mizu errefelé?
érdemes visszaolvasnom, vagy ilyenek?

-
ádyz
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Meleg szobában?

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét, kellemes offolást a meleg szobában!

-
1010
őstag
jaaaj de boldog
vagyoksikerült működésre bírni a silent hill 1 et pc-n
bár kicsit nyomi a grafika de hát...nem mai darab
aztán osx et telepítek pc-re

-
BlacKSouL
addikt
Kávézó az említett Frei. Teázó nincs. Sétálóutca nincs, azaz van, de csak egy 4.osztályú krimó van ott 100Ft-os sörrel, meg hasonló, plusz a könyvtár, de más semmi. Ja és most azt is az autók használják, mert a Postát átépítik, és áthelyezték ebbe az utcába. Kiülni minden kocsma elé ki lehet nyáron, ki is szoktunk, de más szabadtéri terasz, klasszikus kávézó/vendéglő/stb nincs. Étterem errefelé csak étkezés céljára van, és általában drágák is a gyakori látogatáshoz. Biliárdterem nincs, csak a kocsmákban vannak sörfoltos bilcsiasztalok hiányos felszerelésekkel, van amelyikben 2 is van(!)
tekepálya van egy, kint a Medves hotelban, de az is inkább csak kuglipálya, bár rég voltam ott, és innen úgy 15 km-re van Somlyóbányán, a hegyen, kb félóra kocsival. 
Szálloda már nem üzemel, a Karancs szálló is rég kiszenvedett , a kisebb szállók 1-2 emeletesek, nincs bennük lift..
(a kép egy régi május 1-i felvonuláskor készült ahogy látom, baloldalon látszik az emelvény ahol a nem dolgozó nép ücsörgött, merhogy a dolgozók felvonultak, középen a Fő tér) Mondanom se kell, hogy a szálloda a cikk írása óta is kisértetház, le van zárva, és csak az aljában kívülről megközelíthető üzleteket használják. -
Pompi
nagyúr
Hogy jönne rá a t-kábelre valami igen cifra dolog. Percekkel ezelőtt elment a szolgáltatás (tv) és ugyanezt ezen a héten csütörtökön már eljátszották egyszer. Kíváncsi vagyok, hogy szombat este levén mikor fog helyreállni...
-
ádyz
addikt
Hello.
Csak nálunk szar az idő, vagy máshol is?

-
Thrawn
félisten
válasz
poffsoft
üzenetére
Nem tudom, az lennék?
Csak jeleztem, hogy megvagyok, de nem vagyok túl konstruktív
Az éjszakát egy zajos, füstös helyen töltöttem, egyik barátomat úgy kellett hazarángatni, mert mégegy ilyen helyre el akart menni úgy 5 körül.
Reggel megköszönte eme jótettemet
szerk: Szia cicc!

-
poffsoft
veterán
válasz
pussy_cat
üzenetére
énannyira nembánommmm....
szijja!
R2D2: Aszittem ez mitulátbáti levédett szlogenje: 'Néz'
Egy robihoz jobban illik a "bííííp-bopp", pl..A köszönet fájt is?
Boldogult ifjúkoromban u.n.'brigádbulikon' volt a menetrend: Vacsi, ivás zárásig, ivás zárásig, stb. A kemény mag percre tudta a menetrendet, és persze azt is, melyik az a hely, ahol a kedves vendégre akár rázárják az ajtót, a másnap déli zárásig, ha nagyon szomjazik. Egy koncepció volt: pénz a tárcába ne maradjon. Csodálom, hogy ifjúként bírtam.....Pussy:Nem a napsütés ellen van kifogásom. A meleget nem annyira nagyon kedvelem technikai okokból.....
-
lorcsi
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ezt de jól megírtad.
én se tudtam volna egy cseppel se jobban megfogalmazni.amúgy meg ezzel a meghívogatással qurvára be lehet szopni, ha rafkós a csaj és kér egy 600-800 ft cuccot, részemről még mindig tanulok és nem vagyok pénzes zsák
Tim82: akkor nem írnék ilyeneket, csak nem vertem nagydobra anno
-
pussy_cat
tag
Szjevasztok pajtikák

Ismét egy csodálatos, "napsütötte" szombat van a hátunk mögött... Mi lesz itt? Tavaly ilyenkor már rég miniben feszítettünk a csajokkal, mostmeg még a nagykabát kell... Ész megáll...
Puszik, Cica
-
Thrawn
félisten
Néz.
-
1010
őstag
jön a vihár
mindeki bújjon be valami alá
-
poffsoft
veterán
Hurrá!
melózhatok holnap is!
Milyen kafa hogy hétvége van!
és még esett is...

Blacksoul: Mivan, Te nem dohányol??
Bash: szépen leírtad a gonolataidat, miért, stb. Csak a youtube-os linket felejtetted ki az elébb???
(tényleg 62 vagy??? Ahhoz képest jól tartod magad, hogy még a flying licence-d is megvan
) -
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Pl. egy csendes kávézó/teázó, sétáló utca, ahol mondjuk ki lehet ülni enni-inni a szabadba, étterem, olyan bár, ahová nem csak a környéken lakó Gipsz Jakabok ülnek be meginni a napi betevőjüket, biliárd-terem, tekepálya...
MOD: ennek a Pécskő Cafe-nak remek a weboldala, mindent megtudunk róla, csak azt nem, hogy ha valaki el akar látogatni, akkor hová menjen.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Na igen, de boncolgatva már öszetettebb a dolog, mert a jelenlegi helyek a tömeges fogyasztásra építenek, nem kell magas árakat kiszabniuk. De nyílik egy hely, ahol pl jobb minőségűek az italok, igényes a kiszolgálás, van elszeparált nemdohányzó rész, szól zene, de halkabban, és nem dugig van, hanem csak amennyien beférnek. Ez viszont jóval kisebb bevételt jelent, tehát magas árak lesznek, mivel valami bevételt kell produkálni. A magas ár viszont szintén a régió érintettsége miatt ugye nem vonzza a népet, mert kevésbé engedheti meg magának hogy többszörösét kifizesse a bolti árnak azért, amit elfogyaszt. Tehát nem lesz sok vendég. Egy idő után meg bezár. Ezért inkább nem is nyílik ilyen.
Maradnak a kocsmák, egy diszkó jellegű hely, a Saci, ezek mind füst-tömeg-zaj..stb, a pizzériák, az éttermek, és ezzel vége is. Van pl egy Frei café (voltunk is már szinte mindenki, bár külön-külön), de igazából elég drága, meg annyira nem is nagyon lehet odatervezni egy egész estét.
Tehát elég korlátozottak a lehetőségek. -
poffsoft
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
'itt szóltam hozzá' listában nekem mindig ottvan. Meg a kedvencekben is... de ilyenkor vízszintesben felezve van

-
1010
őstag
köszi a válaszokat
inkább kidobtamcsak 1db nött
ha lesz több csinálok még fényképeket amik rendesek
hátha akkor biztosra lehet tudni
de megenni akkor se fogom
-
norbiphu
őstag
válasz
venember83
üzenetére
az a bökkenő, hogy az a sok ember nem csak picit tör ki a kultúra medréből (ami sokaknál egyébként sem túl mély).
-
Rodrigo
tag
Láttátok ezeket a videókat már? majd beszartam...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
"Nincs. Vagyis mi számít annak? Mik a kulturált szórakozóhely ismérvei?"
asszem fentebb eleg jol leirtad, mi az, amire nem vagysz (uvoltve kell kommunikalni, ilyenek)
gondolom bash arra gondolt kerdeseben, hogy nincs olyan szorakozohely a kornyeken, ami inkabb megfelelne az elvarasaitoknak (hisz lathatoan tisztaban vagy vele, mik az elvarasaid, ugyanis a jelenleginel latod, miben hibazik) -
BlacKSouL
addikt
Nincs. Vagyis mi számít annak? Mik a kulturált szórakozóhely ismérvei?
Megjegyzem igény lenne rá, és biztos nem csak részemről, de ez a város eléggé megsínyli hogy rengeteg kevéssé kultúráltságigényes egyén lakik benne vagy a környékén. Meg az hogy a vendéglátásban érdekelteknek ezek hozzák a nagy bevételt, nem is törekszenek arra hogy kiszűrjék a kulturálatlanságot.vénembör: áthelyezi a dolog élét, így nem küzd az olvasó még a képzavar dekódolásával is..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére

Bash: Egy jó ideje már nem azért hogy nőt szedjek össze..
Társaság, pezsgés, iszogatás, zene, barátok, felbukkanó ismerősök; kb ezek amik egy szimpla hétköznap kimaradnak, akár nappal, akár éjszaka.
Meg hát szemet legeltetni rajtuk jó, csak nem nyújt többet mintha tévében nézném. Mikor látunk 3-5 fős lánycsoportot, igen f.szra... izé.. szemrevalók, és néha közelítünk hozzájuk mondjuk tánc közben, mindig megjelenik valami ismeretlen rejtekhelyről 2x-es túlerőben lévő, unatkozás közben kigyúrt, tetovált, drágaautóslusszkulcsot pörgető 3 fejjel magasabb rosszarcú férfitársaság, és jelzi hogy a kancák már billogozva vannak... -
norbiphu
őstag
válasz
venember83
üzenetére
a *-os részt másold már be valahova dragonfxnek is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
de hasonló, és keverhető..

Lényeg hogy szakembernek látnia kell kevésbé homályosan és élőben hogy biztosan be lehessen azonosítani

véncsávó: hímsoviniszta lennék?
az nem az aki mindig más nőket dug meg, jól kihasználja őket, közben meg leszólja őket, hogy milyenek? 
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
De ő ezen felháborodik, és inkább mással dugatja meg magát.

Különben meg biztos hímsoviniszta disznó vagy. Pontosan. De csak azért, mert nincs BMW-d*.
* - BMW minden olyan autó, amelyik eme propelleres márkajelzést gyári állapotától fogva viseli és min. 2 literes hengerűrtartalommal rendelkezik, bocs Bubu.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Felebarátod házastársát ne kívánd!
Néha szoktunk, asztal mindig foglalt, általában álunk. Beszélgetni nem lehet, mert 3 centiről fülbe ordítva lehet csak bármit megérteni. Egy másik helyen másfajta zene van, szintivel nyomja egy srác, de mindenféle stílust vegyesen, ott is sokan vannak, de kevés az asztal, ott is szoktunk táncolni néha. Meg ja, nézzük a csajokat. A 14-18 közötti korosztályt, akiknél az a menő, minél feketébb vagy, minél kevésbé hasonlítasz a nagy többség által normálisnak nevezett férfitipusra. A 18-22 közötti korosztályt, akik alig vannak képviselve, de azok is főleg faszival, vagy mindenki tudja róluk hogy többnyire tisztességesen meggazdagodott béjemvés börtönviselt társaságba járnak, esetleg ilyen a pasijuk, vagy divatmajmok; a többséget azonban épp otthon döngetik. A 22-28 közötti korosztályt, akik férjnél vannak, leszbikusok, alkoholisták, vagy óvoda kiscsoport óta vannak együtt a faszijukkal. 28 fölött már nem nagyon járnak dizsibe a csajok.
A társaságból senki nem szedett fel senkit, főleg a szinglik nem. A házasok, meg akik együtt vannak meg szintén. De amúgy se tudnék most a társaságból olyat, aki szórakozóhelyen jött volna össze az aktuális párjával.
Mindig meghívok valakit egy italra próbaképp, csak kár hogy mindig a haverok közül, mert épp visszafizetem a korábbi meghívást
De nem egyszer volt már próbálkozás olyan értelemben is ahogy értetted. Mondjuk úgy hogy a merev elutasítástól a komoly felháborodásig terjed a reakciók skálája. Mert manapság minden csaj azt hiszi, hogy ha meghívom italra, akkor biztos csak meg akarom dugni. Ami sokszor igaz is. De ő ezen felháborodik, és inkább mással dugatja meg magát. Pedig azok meg se hívják egy italra. Viszont hazaviszik a béjemvéjükkel. Mert a nőknek nem számít a külsőség, meg a pénz.No mindegy, legalább esik az eső, és az egész időjárás egy nagy fostalicska.
Most villanyt kellett gyújtani, mert az ablak előtt ülve nem láttam a levest amit eszek. -
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
csak 22-06 között van nyitva. tudod 16+.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Olyan gomba nincs.
-
FehérHolló
veterán
A "Szex! [Kultúráltan, csak 16+ !!!]" topicot ki törölte, milyen megfontolásból, hol van nyoma, ilyesmik?
-
1010
őstag
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Te öreg, hosszú idő óta ez az első pozitív hsz. tőled. Remélem tartod az irányt. :-)
-
venember83
nagyúr
Egy kis erdő, bringázás, sör-pizza-sör kombó s rögtön jobb kedve van az ember fiának. Ja, sör-pizza-sör kombón kívül minden szakadó esőben törpént.
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Melyik a 9. parancsolat ? Amúgy az ilyen diszkókban szoktál táncolni? Vagy csak egy asztalnál ültök és beszélgettek? Meg nézitek a csajokat? A társaságból senki nem szedett fel senkit? Legközelebb legalább hívj meg valakit egy italra próbaképp. De az jobb, ha megnézed mit iszik, és küldesz neki egy olyant, majd ha megkapta, odamész, és kedvesen megkérdezed tőle hogy odaülhetsz -e az asztalhoz egy kicsit.
Tedd meg a kedvemért.Később nézem meg a válaszodat , mert Bettike nagyon ide akar ülni a géphez. De majd megnézem, mit válaszoltál.
Majd jövök! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

)