Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vágányzár
tag
válasz
venember83
üzenetére
Ön kötölőcködik, Öcsi?
mán mindegy, kiszámoltam -kiromanciális pontossággal-, holnap a kedvesem és a lányom kiherélnek

üdv. jó éjt nektek!
-
bbazsy
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
blablabla. szal lassan gépelsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FehérHolló
veterán
-
vágányzár
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
vonjunk ésszerű párhuzamokat: ha sokáig-meglehetősen sok időn keresztül, éjt nappallá téve- halad egy autó és egy vonat, na akkor bazzeg ha igazán megéheztél és mán nincs egy kanyi hamubasült pogácsád sem, akkor a vonaton több embert lehet megenni...............
-
bbazsy
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
csak azt, h lassan gépelsz, értem
látszik biosz szakra jártál
MÁV forever. én teljesen megértem a sztrájkot is. ilyen szolgáltatás mellett sztem teljesen megérdemlik a cargo felosztását!

mi is fontolgatjuk, h kormányváltásnál kérünk köztársasági ösztöndíjat. mert kb hasonló
de én is 3 hét után jöttem most haza, de hnap megyek is vissza, nem igazán bírom itthon.. lenne(lesz) ott fix lakás, meg nem lenne itthon bnő, akkor nem tudom milyen időközönként nézném meg a családot

-
venember83
nagyúr
Jé, egy vágányzár... BKV vagy MÁV?
Az esti sör, csocsó, kollegiális összeröff is megvolt. Sajnos semmi újdonságról sem számolhatok be.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bbazsy
üzenetére
Az a legjobb, amikor este 22:30 környékén beérkezik az IC a 9-es, vagy a 10-es vágányra, azt rakd zsebre. Vagy amikor a Keletiben nincs már hely neki és még a "peronelosztó" váltókon kívül áll meg a vonat szintén a semmi közepén. Először azt hittük, hogy viccelnek, hogy a sínekre kell kilépnünk. Aztán kiderült 10 perc után, hogy nem megy tovább a vonat, kicsit sétáltunk a sínek mellett. Bár ez legyen a legnagyobb gond az életben...
Dehogy, legközelebb 30-án megyek haza az öcsém ballagására.
Azt a 4200 forintot értelmesebb célokra is el tudom költeni, nem járok hetente Pécsre.Miért ilyen rohadt drága a vonat, ha szinte semmit nem kapcsz a pénzedért? Már három embernek is jobban megéri együtt kocsival hazamenni, mint vonattal.
Szerk: Az, hogy hosszút írok, nem azt jelenti, hogy elmentem aludni.

-
bbazsy
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
na vélhetőleg elhúztál aludni..
megyek én is, holnap hosszú nap lesz..
ha már a mai diszkrét matek tanulás UTzásba fulladt csúnyán
-
vágányzár
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
drága fődim igyunk!! Hát mer ugye van az Ország benne a budapestiek és a vidékiek.......jobb lészen nyugodni, reggel még csak az volt a baj, hogy 35-ön túl ereszt a seggem, mán meg centralizálok, dem ma gőg vagyok..........

-
bbazsy
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem akartam parádézni a nálam sokkal magasabb értelmi szinten állókkal..
pusztába kiszállni jó. de a legjobb, mikor utolsó pillanatban szólnak, h HÁHÁ, a pécsi mégsem innen indul/ide érkezik...
bkv sztrájk elől hazafutottál Te is gyorsan ?
-
bbazsy
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Éjfél után nem szoktunk itt túlzottan sokan lenni.
dede, csak read-only módban.
amit most jól meg is törtem.még szerencse, h múltkor nem futottam át kelenföldnél, mert elütött volna az a sok vonat, amit nem veszek észre mert pici és halkan megy ugye...
mod: ezaz, menj aludni mikor neked 'válaszolok'....
-
FehérHolló
veterán
válasz
vágányzár
üzenetére
Vidéki vagyok, vidéken tenyésztettek.
Vlad: Híjjuk visszafelé a pingvint!
Ideje nyugovóra térni, mert az alkohol- és a fáradtságszintem olyan kombinációban van jelen az éppen elszállingózó pillanatban, hogy csak egy hajszál választ el attól, hogy veszélyessé váljak a fórumra nézelődve. Félreértés ne essék, nem vagyok részeg, csak nagyon fáradt, és ittam is egy kicsit.
Jó éjt mindenkinek! -
vágányzár
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
tulértékeli az eccerű vidéken kitenyészett túlélési szándéksarkalta élnipróbálást.............
-
norbiphu
őstag
-
FehérHolló
veterán
válasz
vágányzár
üzenetére
Nem akarom a modern művészetet szidni, mert elég sok művész barátom van, de ha dől belőled a szar, akkor érdemes lenne könyvben felfogni, nem csak lehúzni egy virtuális fórum WC-jén.
Egyébként az előző felvetésem egy érdekes következménye a végtelen rekurzió. Ha arra gondolsz, hogy a gondolataid könyvbe kell vetni, akkor azt a gondolatod is könyvbe kell vetni, hogy arra gondoltál, hogy könyvbe vesd, satöbbi.
Konklúzió: Az élet szar.Screammm: Én az elmúlt két napban nem voltam itt, engem ide vonzottál az okfejtésed alapján.

Éjfél után nem szoktunk itt túlzottan sokan lenni. -
norbiphu
őstag
több ember szokott ilyenkor itt lenni. 2 napja járok ide gyakrabban, vajon én űztem el őket?

FehérHolló: a postod off részét így tudnám értékelni:

-
vágányzár
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Édesanyám szerint belőlem mán a korai időszakban is csak a szar dőlt, manapság "annyit" kapok az élettől, hogy ez a keserű fojlyjam nemigen apad......no, meg eszem is annyit mint egy tehén (a korong hajtogatás még nem megy)
-
FehérHolló
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
Pedig én a világnak egy sötét foltja vagyok, akit csak boldogtalanság követ.
vágányzár: Gondolkodtál már azon, hogy a gondolataidat könyv formájában publikálod? A kortárs művészek meghajolnának előtted. (Belőled dől az, amit más csak egy fél éjszakás "alkotás" után tud reprezentálni.)
0 Úr:

-
Lord Zero
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
kinéztem
nem láttam semmit
semmit.. -
vágányzár
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
csúnya eset lehet.............mán gondolom abból a segg szóból vagy miből. az nagyon csúnya vagy rossz lehet, nekem is mondtak ijlyjet a fejemmel kapcsolatosan, az pedig mán a második legfontosabb szervünk tanyája.................
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem tetszene nélküled.
-
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
lehet.
ki vagy nézve. jobb?

-
-
tiv61us
őstag
válasz
norbiphu
üzenetére
hat en 3 allamban eltem itt de reszeg embert uccan nem sokat lattam, fiatalt meg abszolut nem
mondjuk az igaz a toveny miatt, ha valaki pialni akar es 21 alati inkabb otthon issza meg, mert mashol nem tudja
de itt nehezebb
sokkal a fiataloknak hozzajutni
na joejt kezdodik a baseballmccs
remelem foldrengesmentes eccaka lesz -
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
igen, ebben nagyjabol egyetertunk, csak kicsit nekem visszas
fentebb is irtam, 16-17 evesen vezethet valaki (itt is), 17-18 evesen elmehet katonanak, inni/dohanyzoni viszont csak 18/21 evesen lehet (ha jol tudom, azt nalatok is lehet mar 18-tol)de az mondjuk egy erdekes esettanulmany lehetne, amit irsz, hogy itt bevezetni az ottani torvenyek kozul parat
-
tiv61us
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
de keveseben es nehezebben szerzik meg
azert ott vannak az ajtoban es ha nincs jogsid ID-d nem engednek be ha nem vagy 21
en pedig szigoritanek
me ne lehetne 21?
mi a faxnak kell a gimnazistaknak hivatalosan berugni
/en is berugtam, de kevesebbszer tuttam volna ha...jo tudom otthon megallna az elet ha bevezetnek az itteni torvenyeket
igaz, legalabb azt kene jobban betartani ami van -
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
szerintem itt nem szigoritani kellene elsosorban, ahnem betartatni, az a kinosabb resze
itt sajnos mindenki telibesz**** az egeszet, s nem csak ezen a teren, hanem kvazi minden teren, ahol valami szabalyzas van"es pboven megy a fu, aki akarja megszerzi a piat is cigit is..."
pontosan emiatt irtam, hogy nem mindig a legjobb megoldas a tul soka (21 eves korig) tarto szabalyozas, hisz ezzel akar be is segithetnek mondjuk a fu eladasokba (ezt sem lehet, azt sem lehet, de egy zacsi fuvet konnyebb elrejteni, mint egy soroshordot ^^)de igazad van, egesz mas kulturak
-
vágányzár
tag
válasz
vágányzár
üzenetére
lentebb lévő írásom soraiból kigyomlált betűk nem a cola gyilkos erejlyjjét demonstrálják, ez még szesz, igazi, erjesztett, gyümölcsöt látott halálosztógép, nem műanyag aggyalu

A követés sörök fogyasztása után nem eccerű játék, még egy szeméjjjjjé sem, itten meg jelesokasága özönlik az agyba, de minek, kinek, vagy mi............

inkább igyunk egy sört, egészségedre!
"Budovice"?
-
tiv61us
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
en meg azt mondom, ha ezek a krolatok nem lennenek itt, akkor
nagy baj lenne
igy is van eleg
boven megy a fu, aki akarja megszerzi a piat is cigit is, de azert tudja folotte a torveny es ha bukik akkor bukik
ez egy nagyon konzervativ orszag, de tele szabadsagjoggal
es a tovenyt mindenki tiszteli
meg akkor is ha rengetegen nem tartjak be
it nem szabad rajta lazitani
otthon meg szigoritanek, meg ha nem is tetszik
itt nincs tizeneves ejjel diskoban, mert be sem mehet, de a nem tizenvesnek is vege 2 ora korul, mert vege
ez vanamerika amerika, japan, japan europa europa stbmas kultura mas hagyomanyok
nekem ez jott be ezert vagyok itt -
vágányzár
tag
válasz
tiv61us
üzenetére
a gombákat évetredekkel ezelött megtanulta az ember alkoholos nedűk erjesztésére fogni, az alkohol rengeteg kárt okoz, sok tragédiáért felelős az emberiséget lassan írja de Istenesen nem tudja tökön rgadni és "kihalasztani". A cola későbbi keletű, de olyjlybá pusztít mint a pestis, befertőzte a világot. Nem a szerencsétlen szénsavas lötyőt átalkodom piszkálni, hanem a hátára ültetett szellemi hanytlást, mit körbehordoz kicsiny világunk hátán. A cola hordozta érték a béka segge alatt is fájdalmas, sebészetileg kifakasztandó kelés. Szörp nem vót?

Elnézést tiv61us, nem személyjjeskedni akartam, ez a privát vélemény ami nem személyre szóló üzenet.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
felre ne erts, egy szoval nem mondom, hogy ami itt van az jobb (14 evesen szinte barmelyik kocsmaban kiszolgaltak, nagyon keves kivetel volt - sot, hirtelen most egy sem jut eszembe)
csak az ilyen szigoru, ilyen "soka" tarto tiltas szerintem nem mindig a legjobb utra terel -
(Kolombusz)
veterán
Nah, jó éjt mindenkinek!
-
tiv61us
őstag
azert nekem teccik
igy is megisszak, de sokkal nehezebb hozzajutni tehat kevesebben
egyetemistaknak csinalunk bulit mondjuk a hotelben
vagy szalagavatot kozepiskolasoknak
es colakat isznak meg puncsot meg vizet
otthon egy ballagas vagy szallagavato, ohh...
szoval nekem ez jobban teccik
hozzateszem csak ennel a benzinkutnal kerik mindig, mar megkerdeztem miert azrtt mondtak mert kell es a kamera latja ha nem mtatom
jokat rohogunk, minden OK, ugyis nalam van mindig a jogsim -
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
"es a vicc ha nem lenne nalam ID nem adnanak 47 evesen ehhe"
nem, a vicc az, ami itt megy
anno, mikor bejott a dohanyzas ellenes torvennyel, hogy 18 even aluli nem vehet cigarettat, igy 16-17 eves lehettem
bent ulunk haverokkal egy kocsmaban, sorozgetunk, talan tomenyet is ittunk (valoszninu, akkoriban szinte mindent mnegittunk), nem tudom, a lenyeg, hogy alkoholt fogyasztottunk (amit ugyanugy nem adhatnak 18 even alulinak, s az mar elotte is ugy volt)
szoval, egyik kornel kertuk az itokakat, s nekem epp elfogyott a cigim, kertunk egy doboz szofit is
hozza a csaj, teszi le az uvegket/poharakat, ideadja a cigit, majd halkan megjegyzi: "ezt nem itt vettetek"
en meg csak pislogtam, s gondoltam magamban, hogy az nem baj, ha ott rungunk be, de a cigit nem ott vettuk?
erdekes hozzaallas
gondolom mara ez annyit valtozott, hogy ugyanugy nem foglalkoznak a cigaretta arusitasanak tilalmaval sem 18 even aluliak esetebenezzel persze nem azt mondom, hogy ami nalatok van az optimalis (tulzasnak tartom, hogy mig valaki 16-17 evesen mar autot vezethet, amivel nem csak sajat, de masok eleteert is felel valaki, de egy sort csak 21 eves koraban ihat legalisan) - szerintem az sem jo
valahol a ketto kozt kellene lennie idealis esetben a szabalyzasnak -
tiv61us
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
hat vicces, de a kuton minden alkalommal elkerik valami uj torveny van itt
pedig 1 eve oda jarok es mar tudjak kivulrol azt is hogy 61
de meg kell mutatni
ez a'merika
salynos, mar tobbnek nezek ki mint 30 mert addig kell elkerni amig valaki annyinak nem nez ki
de itt mas a torveny
es a vicc ha nem lenne nalam ID nem adnanak 47 evesen ehhe
Kidus se kapott hihi
-
tiv61us
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
arra emlekszem, hogy mellettem volt a kar es ido kellett mig tudtam mi mennyi
raadasul lejart a jogsim es le is intettek a 3-ason , megbuntettek 1000 forintra, pont annyira amennyiert elvallatam a fuvart
igy kaptam az ejszakai meloert egy furt banant
de a nagybani piac tecett -
VladimirR
nagyúr
-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
aluggya
sort inni csodalatos dolog, most nem keresek kepet mer faradt vagyok
en is first
hetven oran felul vagyok mar megint a heten
kezdem erezni a koromat
megverjuk az ukranokat vagy nem?ja keretik a kulturalt sorfogyasztast elkuloniteni a deci vegeys kannasbor kombotol
thx
-
tiv61us
őstag
-
Thrawn
félisten
Ma este szórakozás van, legyetek jók!

-
tiv61us
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
ahh a vakondnak meg lent jo es milyen szep
oly sokaig voltunk lent, nem is tudjuk milyen fent
jovan maraggya is
vagdalthust eszek zodhagymaval
meg holnap melo aztan vegre egy off
egyszeruen nem tudom elkepzelni,, hogy az ukranokat megverjk
mi van meg, aj iszom 1 sort is
tudom csunya dolog -
tildy
nagyúr
Ez de kész... Me most irigy... a tesóra.
-
tiv61us
őstag
rtelleg mozgott itt minden
nem olan jo erzes egy 30 emeletes vasbetonban uldogelni mikor meg a szekrenyajto is kinyilik
de baj nem vot
csak nem tudtam mit csinaljak, szaladjak, mert csak elorenges vot, vagy haggyam a turoba
hagytam
tuleltukfeketebarany
sort venni nekem is kinos, krbenezek ki lat, kiosonok a boltbol.
itthon lopva iszom, de aqzt is letagadom
amugy kifejezetten egeszseges nezd meg az ireket meg a nemeteket
persze en nem eroltetem
na meg engem kivalo formaban vagyok
telapo feljottel mar a vlyatbol?
-
rarri
senior tag
Jó éjszakát Mindenkinek!

Race: Puszillak!

-
VoDaFoNe
aktív tag
Fogadok h mindenki a szextopicba van..
-
VoDaFoNe
aktív tag
Szép Jóestét!

-
marsu
veterán
Nem hiszem, szerintem biztosan nincs nálad a gond. De azt hiszem nálam sincs, mert ha lenne, azt tudnám. De nem tudom, amit meg nem tudok az nincs.
Úgyhogy ez van.
Meg éjszaka is van, mert sötét. Ezért nincs szivárvány, de vannak csillagok ...
Egyszer láttam egy Hyundai Pony-t.
Kék volt és a rendszáma az volt hogy TILDY-1.
Ismered?

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- YouTube
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)