Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem volt semmi.. a 9. parancsolatot ismét erősen lebegtetnem kellett magam előtt. Amúgy meg nem volt túl nagy a felhozatal. Találkoztam a társaságon kívüli ismerősökkel is, kis söröcske, kis nosztalgia, kis diszkó, 4 helyen is voltunk, és 3 körül a szokásos sonkás hambival zártam a napot a kedvenc kajáldában.
Még a legelején kiültünk egy teraszra, ott volt bent egy, de elég pocsék volt a marketingje, úgyhogy eleve nem is gondolkodtam rajta. Illetve csak egy kicsit.. -
lorcsi
veterán
Fat cap-nél az 'M'-es méret hány cm-t takar ?
vagy melyik topicba érdemesebb ezt megkérdezni? -
rarri
senior tag
válasz
ladybug #25895 üzenetére
Nekünk nem, hanem ahol lakom, van két percre egy pálya, meg játszótér. Szabvány magasság , teljesen korrekt. Az a nehéz csak, hogy mikor Bettikével dobálunk versenyt, nehéz mellédobnom a labdát, hogy Bettikének sikerélménye legyen. a legtöbbször úgy alakítom, hogy 1-2 kosárral többet dobjon mint én. A mikor elmegy a játszótérre, akkor adok az élvezeteknek, és dobálom a kosárba a labdát amíg bírom. Imádom !
Screamm:
-
Tim82
félisten
őszintén, a múltkori randipartneremet nem kerestem... mondhatnék kifogásokat, hogy "húzós hetem volt" meg hasonlók, de úgyse lenne igaz. egyszerűen nem talált annyira be.
bár lehet, hogy fel kéne hívni, így egy héttel a randi után.
a másikkal meg hétfőn fogok találkozni. kopkopkop.
-
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló #25889 üzenetére
lehet. én utoljára az adidas outletben vettem futócipőt (boráros téren).
rarri: csak nekem nem köszönsz?
majd vigyázok. de egyre jobban fúj a szél
-
bnss
veterán
Szia rarri!
-
Tim82
félisten
szia evribádi
-
norbiphu
őstag
milyen cipőt keresel? ha futásra meg egyéb sportra akkor biztosan találsz, de utcai cipőkből ott nincs túl nagy választék.
#25885:
szia rarri!itt eléggé fúj a szél. falun belül is, szóval ha kimegyek az országútra délután bringázni akkor az tüdőszaggatós lesz az út. vagy odafelé vagy visszafelé.
-
Neró
őstag
Sziasztok.Szép napot OFF népe.
-
ngabor2
nagyúr
mekkora egy átverés ahervis... azt hittem, valamivel nagyobb a normális választék, de nem. ha így tudom, akkor egy óra utazást megspóroltam volna, elléptem volna a sarki boltba cipőért meg széldzsekiért (ami amúgy nem is volt ott).
no, ha meggyógyul az idő, elmászok a teszkóba.
-
Racecam
nagyúr
Bent vagyunk!!!!!!!!!!!!
-
bnss
veterán
Sziasztok, napsütéses délutánt. Reggel mókás volt a meghirdetett drift verseny (szakadó eső után kezdődött).
-
Racecam
nagyúr
3:0
-
Verus
senior tag
Mi van ma veletek? Nem igazán sziporkáztok..
-
Racecam
nagyúr
Tiv, eddig jók vagyunk!!
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid #25830 üzenetére
pl ez nagyon kúúúl!!!
Azért a sör-virslit szereted, ugye?
/persze a linkekre rákérdeztem volna, ha nem tudnám a spéci NAGYBETŰS listázás rejtelmeit. Mondjuk nem szép dolog ezzel dicsekedni... "Ja, a jutúbos linkeket én is mindig átugrom."/
-
Verus
senior tag
Jó reggelt vagyis már napot!
-
fokukac
nagyúr
szasztok, felébredtem!
többet aludtam,m int egész héten, jeee!
-
Lord Zero
addikt
válasz
kicsitomi88 #25832 üzenetére
jah, hát egy ilyen post után fasznak van kedve klikkelni : )))
(pedig a legjobb arcok evö, akik ottan nótáznak, biza!)peterket: én kifejezetten örülök annak, h nem magyarázzák el, mit és hogyan fogok látni és/vagy kell értékelnem
a jutjúbos cuccok nagyrészét átugrom magam is, de esélyt mindegyik kap (pár másodperceset, legalább). majd utána "döntök"milyen jó már nekem, h ennyire szabad a szellemem, nem? ;-]
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid #25839 üzenetére
Természetesen olvastam, de számomra nem világos a dolog, miért gátol a döntésben az, hogy a linkelő milyen módon véleményezte a linket.
-
Bash
őstag
válasz
Tanárbácsi!
"Találtam ezt a videót XY témában, amiben YZ dolog történik, és én azt gondolom róla, hogy XZ, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is."
Nem értesz te a figyelemfelkeltéshez!
Láttál már te ilyen könyvcímet pl.?
-
csapos2
addikt
válasz
"...amivel esélyt sem ad arra, hogy eldöntsd, hogy tényleg érdekel-e."
Miért nem kapsz esélyt dönteni?
-
parandroid
félisten
válasz
A megfogalmazás a te dolgod, dolgozz rajta, legyen a sajátod, viszont az adott információkat illik tartalmazni a posztnak.
p
-
kicsitomi88
őstag
Találtam ezt a videót régi magyar rockzene témában, amiben Koroknai Árpád a Társulat c. műsor egyik döntőse énekel, és én azt gondolom róla, hogy nagyon jó ahhoz képest, hogy nem a régi reszelős stílusú P. Box, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is !
Éppen hallgatom, mondom ez az Árpi hangja, hát kiderült, hogy az általam agyonhallgatott lemezen ő énekel
-
Racecam
nagyúr
válasz
Ezt meg már annyit linkeltük az öreggel egymásnak, hogy szerintem mindenki kívülről ismeri. (Legalább a linket.
)
-
norbiphu
őstag
jóreggelt!
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Találtam ezt a videót régi magyar rockzene témában, amiben szerintem a magyar rockzene négy nagy egyénisége énekel együtt, és én azt gondolom róla, hogy nagyon megható és élvezetes, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is !
Milyen mű már vazz
-
Racecam
nagyúr
válasz
Én már direkt nem írtam be, mert azt mondják mindig kötözködök.
-
parandroid
félisten
Ja, a jutúbos linkeket én is mindig átugrom.
A kedvencem az, hogy
"Ez milyen jó már: [Link].",
amivel esélyt sem ad arra, hogy eldöntsd, hogy tényleg érdekel-e. Így úgy szoktam dönteni, hogy nem érdekel. Ez a többiek idejének, sávszélességének és egyáltalán személyének magasról leszarása. Normális formában ez úgy néz ki, hogy
"Találtam ezt a videót XY témában, amiben YZ dolog történik, és én azt gondolom róla, hogy XZ, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.",
csak ehhez ugye kicist dolgozni is kéne, már csak azzal is, hogy leírja az illető normálisan, amit akar.
[ Szerkesztve ]
Ennél már csak az jobb, amikor utána születik még 8 másik hozzászólás, ami mind így néz ki:
"Ja, meg ez is fasza: [Link].",
aminek az a háttere, hogy kolléga megnézte a linkelt videót, aztán rákattintott egy másikra jobboldalt, és akkor már azt is linkelné, hasonló modorban.
Ide jönne a fejet a falbaverős szmájli, de azt sem szeretem...
p
-
Racecam
nagyúr
Hülyék!
-
poffsoft
veterán
mámmamivan? mindenki aluszik? vagy nyitva maradt a kekksz totyik????
-
Tim82
félisten
Erről a sok jutúb-os linkről csak az jut eszembe, hogy régen a blogvilágban egy emberke kifakadt, hogy k*rvára utálja már, hogy állandóan a jutúbra kattintgasson és találgassa, milyen mély érzést akar kifejezni a post írója az adott dallal - link helyett nem lehetne megoldani, hogy egyszerűen leírjuk, hogy "depis vagyok, mert elhagyott a csajom"?
Csak lazán kapcsolódik az OFF-hoz, felmerült emlék/asszociáció, ezért megy offban.
Amúgy meg jó reggelt mindenkinek! A RIOS/6-ban kérvényezni fogom az offtopic opció kiválasztásához az ON gombot. Kényelem mindenekfelett.
-
csapos2
addikt
Alá, vagy rá feküdjek?
-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83 #25814 üzenetére
ramones yeeeeeeeeeeeeeee
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #25815 üzenetére
én meg már 29 órája nem aludtam
Sok volt a Cannabis Absinthe -
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2 #25813 üzenetére
Egen, a bankok már csak ilyenek. Én is csütörtök óra várom a fizetésem, hiába.
4kor feküdni s 11kor ébredni nem a legjobb módja annak, hogy az ember kialudja magát. Mindegy, legalább nem esik (még) az eső s ki lehet menni az erdőbe bringázni.
Hey ho, let's go, hey ho let's go!
Meg ugye a királynők. Akusztikusan is.
-
ngabor2
nagyúr
menni akartam dzsekit meg cipőt venni. még jó, hogy megnéztem az egyenlegemet... mert kemény 0 ft
a bank nagyon szelektíven gyors. ha levételről van szó, akkor azonnal teljesíti, ha rátenni kell, akkor ráér másnap, vagy harmadnap. én meg szívjak egész hétvégén miattuk
remélem a szomszéd ide tudja adni a gép árát hamarosan, mert akkor meg vagyok mentve.
lorcsi: mikor írtam, sütött. aztán elbújt. én meg ledőltem... és elaludtam.
-
csapos2
addikt
Aludttejet mindenkinek!
-
marsu
veterán
Jó reggelt földlakók!
Itt is be van borulva, esik az eső, nem süt a nap és az eső kopog a párkányon ... Erre ébredtem szombat reggel ...
-
ngabor2
nagyúr
no jó reggelt. befagyott a topik, vagy mi?
-
bbazsy
őstag
jó8 innen is, én is kidőlök.
-
FehérHolló
veterán
Na, alvás. Jó éjszakát mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest