Hirdetés
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Karácsony és Szilveszter napja között volt desznyóvágás apuéknál. Kifogyott az üstnél használt gázpalack. Előbb ellobbant a láng az égőfejen, de utána a maradék nyomás még befújta némi szárazjégszerű propán-bután keverékkel az égőfej levegőztetőjét, meg odafagyott alatta a talajra... sajna nem voltam ott, csak szólt apu, hogy cseréljek palackot. Mikor kicseréltem a palackot és begyújtottam volna a gázt az égőfejnél, akkor belobbant a "szárazjég" is. Hideg volt és deres minden,így nem tűnt fel elsőre, hogy mivel állok szemben - nyugodtan begyújtottam a lángot. Volt egy kis meglepetééés...

Konkrétan szőrös minden első ujjpercem. Utána már nem volt az... Kicsit megéreztem a sárkány leheletét, de elzártam gyorsan a tele palackot is és gyorsan elégett a fagyos propán-bután keverék is.

Mostanában kezd visszanőni a szőr az ujjaimra.

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.27
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest