Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Micro Four Thirds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Karácsony és Szilveszter napja között volt desznyóvágás apuéknál. Kifogyott az üstnél használt gázpalack. Előbb ellobbant a láng az égőfejen, de utána a maradék nyomás még befújta némi szárazjégszerű propán-bután keverékkel az égőfej levegőztetőjét, meg odafagyott alatta a talajra... sajna nem voltam ott, csak szólt apu, hogy cseréljek palackot. Mikor kicseréltem a palackot és begyújtottam volna a gázt az égőfejnél, akkor belobbant a "szárazjég" is. Hideg volt és deres minden,így nem tűnt fel elsőre, hogy mivel állok szemben - nyugodtan begyújtottam a lángot. Volt egy kis meglepetééés...

Konkrétan szőrös minden első ujjpercem. Utána már nem volt az... Kicsit megéreztem a sárkány leheletét, de elzártam gyorsan a tele palackot is és gyorsan elégett a fagyos propán-bután keverék is.

Mostanában kezd visszanőni a szőr az ujjaimra.

Aktív témák
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest