Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Integra
titán
nem értelek, mit idegeskedsz azon hogy én ideges vagyok?
az ég világon semmi bajom veled, soha nem is volt (akivel van, az úgyis tudja), csak nem értem, hogy mit kötekedsz velem.. én valamin teljesen jogosan mérges vagyok, és ennek jogosan hangot adtam.
nem akarok senkit hogy szentfazekaskodjon rajtam, értem vagy körülöttem.
ha nem inged akkor minek veszed magadra?
meg hogy nem akarsz feleslegesen feszültséget gerjeszteni. értem, de erre akkor kellett volna gondolnia azoknak akik akkor ezt megcsinálták.
én csak egy kis jelentéktelen utózönge vagyok, mert most tudtam meg. örüljön mindenki baromira, hogy nem voltam ott, mert akkor frankón kikelek magamból.
aztán valszeg tényleg felbasztad volna magad rajtam és akkor még a szemedbe is mondom, hogy tim, teljesen jogosan basztad fel magad rajtam.
de most....
ááááááááááááááááááááááá, tényleg, nagyon unatkozhatsz
lehet tovább utálni, kedden már úgyis megkaptam párszor

Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -35% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- iPhone 14 Pro Új állapot Gari 2027-01
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium használt 88% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest