Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Én sose birtam. Próbálkoztam, de párszor úgy részegre ittam magam, hogy nem tudtam magamról, csak mesélték mi volt. Undorítónak találtam magam
Nem birom és ennyi, nem is iszok inkább. Mentes sört iszok elég sokat, oltja a szomjam, meg 1-1 kis pohár Baileys lecsúszik évente egyszer, újévkor meg egy pohár pezsgő. Nincs is rám jó hatással, 1 üveg sörtől is azonnal bedepizek, a felestől meg egyből berúgok és KO. Minden jel szerint nem nekem való 
Aktív témák
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem birom és ennyi, nem is iszok inkább. Mentes sört iszok elég sokat, oltja a szomjam, meg 1-1 kis pohár Baileys lecsúszik évente egyszer, újévkor meg egy pohár pezsgő. Nincs is rám jó hatással, 1 üveg sörtől is azonnal bedepizek, a felestől meg egyből berúgok és KO. Minden jel szerint nem nekem való