Legfrissebb anyagok
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Örülj neki
Pl 17évesen nem értettem hogyan lehet hízni, úgy éreztem eszek amennyi belém fér és gyönyörű lapos pocim volt, sose hittem, hogy tud kifelé domborodni, nem csak befelé horpadni. 24-25évesen meg már is... Úszógumim is alig van, de így is megkapom a Kedvestől, hogy ez mi, haha, csap-csap. Amikor meg én is visszacsapkodok,hogy nini és az ott nálad micsoda, akkor egyből kuss van 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl 17évesen nem értettem hogyan lehet hízni, úgy éreztem eszek amennyi belém fér és gyönyörű lapos pocim volt, sose hittem, hogy tud kifelé domborodni, nem csak befelé horpadni. 24-25évesen meg már is... Úszógumim is alig van, de így is megkapom a Kedvestől, hogy ez mi, haha, csap-csap. Amikor meg én is visszacsapkodok,hogy nini és az ott nálad micsoda, akkor egyből kuss van