Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem lehet, hogy túl sokat ülsz a gép előtt? Bár ez is függ attól, hogy CRT-t, vagy LCD-t bámulsz, van-e bármilyen másik fényforrás a szobában, vagy csak a monitor fénye; esetleg időjárási front is okozhatja; kialvatlanság... És igen, vérnyomás is okozhatja a fejfájást

bolondember: ez benne a kihívás - kapd el, ha tudod

Nem is olyan régen szemléltem meg a teljes tejút rendszert fényes nappal egy nagy csarnokban - majdnem szétfejeltem egy I gerendákból tákolt állványt, csak mert nem ott járt az eszem, ahol kellett volna...
Amikor elmondtam a főnökömnek hogy' jártam, csak annyit mondott, hogy Ő ugyan mondta, hogy használjam a fejem, de nem teljesen erre gondolt

Aktív témák
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor elmondtam a főnökömnek hogy' jártam, csak annyit mondott, hogy Ő ugyan mondta, hogy használjam a fejem, de nem teljesen erre gondolt