Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem lehet, hogy túl sokat ülsz a gép előtt? Bár ez is függ attól, hogy CRT-t, vagy LCD-t bámulsz, van-e bármilyen másik fényforrás a szobában, vagy csak a monitor fénye; esetleg időjárási front is okozhatja; kialvatlanság... És igen, vérnyomás is okozhatja a fejfájást

bolondember: ez benne a kihívás - kapd el, ha tudod

Nem is olyan régen szemléltem meg a teljes tejút rendszert fényes nappal egy nagy csarnokban - majdnem szétfejeltem egy I gerendákból tákolt állványt, csak mert nem ott járt az eszem, ahol kellett volna...
Amikor elmondtam a főnökömnek hogy' jártam, csak annyit mondott, hogy Ő ugyan mondta, hogy használjam a fejem, de nem teljesen erre gondolt

Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9070 12GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor elmondtam a főnökömnek hogy' jártam, csak annyit mondott, hogy Ő ugyan mondta, hogy használjam a fejem, de nem teljesen erre gondolt