Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tudták egymásról persze. Gondolom kiderült hogy jééé, te is tarjáni vagy? Aztán elkezdtek beszélgetni, és rövid úton eljuthattak hozzám. Mondták is később, mikor kiderült, hogy jól ki is beszéltek a hátam mögött, meg hogy mindkettőjükbe bele voltam zúgva, meg ilyenek.
Még olyat is szerveztem, hogy a nagy ismeretségre akkor menjünk el hármasban
valahova, javasoltam a színházat, de aztán abból sem lett semmi. Én ráértem pedig.Na, muszáj lefeküdnöm, pedig "lefeküdni minek hogyha nincs kivel, kérdem én.."
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valahova, javasoltam a színházat, de aztán abból sem lett semmi. Én ráértem pedig.