Hirdetés
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASRock lapok általában
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
Foglalt névnek köszönhetően végre újra van világítás a szobában...

Egy "mezei" csillárcsere megoldotta...
A tippem az bejött...na de a beszerzés...
Móricz mellől este 8 magasságában gó az egyetemhez a kocsiért, gó praktiker a Lágymányosi-híd pesti hídfőjénél.
Zárva.
Na akkor obi-van, két házzal arrébb.
Zárva.
Mire onnan visszakeveredtünk a civilizációba, az nem kevés idő volt.Erre tacskó.
ott meg megláttam, h akciós a legó, vettem egy Y-szárnyút, 8k (eddig mindenhol 12-14k körül láttam), a B-szárnyú mellett elfér, meghát mikulás-szülinap-karajcsont kombóra jó is, többiektől nem kell akkor semmi. Ott me egy kis fapados világítótest véve vagyon.
Hát, elszokott a szemm az esti itthoni fénytől, mert kicsit fáj, most, h vagy 3/4 órája van lámpa, és működik is...

És Ti hogy vagytok?

Aktív témák
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A tippem az bejött...