Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Google Chromecast topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
aesir
veterán
Nem ma kezdtem az internetezést, de bevallom, most nagyon megakadtam. Olyan oldalt keresek, ahol meg tudom nézni hogy egy adott lakcímen ki szolgáltat internetet és kábeltévét. De nem találok ilyent. Természetesen már végignéztem a nagyobb szolgáltatók honlapjait, vagy nincs szolgáltatási terület-térkép, vagy nem szolgáltatnak az adott területen, de valójában a problémámra nem ez lenne a megoldás. Miért nincs (vagy miért nem található google-ön keresztül) egy olyan oldal, ahol egyszerűen egy cím beírásával kapok találatot? Ha tudtok ilyent, kérlek segítsetek! Valamint szívesen vennék infot arról is, hogy Bp. V. ker. Szabadság-tér közvetlen környékén ki szolgáltat internetet illetve kábeltévét.
HELP! HELP! HELP!
Köszi
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Wise (ex-TransferWise)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen házat vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest