Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ezek kőkemény tapasztalati értékek. Albiban anno mindig hazaértem, behagyítottam a fagyiba az üveget, beslattyogtam fürdeni, mer' akkor még senki nem mondta nekem hogy nefürgyéle, majd kijöttem, leemeltem egyet a kézhezragadt korsók vagy poharak közül, kiemeltem a meghűlt nedűt, megszisszentettem a bontóval, kibugyogtattam hogy a habja pont a mértékvonaltól a pohár széléig, pontosabban attól 1 centivel magasabban állt, benyomtam a Jóbarátokat, és belekortyoltammmm....
Ha vendégeket vártunk, akkor jobban le kellett hűteni, akkor tovább maradtak bent, különösen hogy egyszerre több is került be, így minden két üvegenként még plusz 3 perccel kellett tovább bent tartani, vagy doboznál 2-vel.
Egyszerű tapasztalat.
Egyébként óriási: [link]
Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Google Chrome
- Google Antigravity - ennyi volt?
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos fejegységek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Hyundai, Kia topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest