Hirdetés
- Raspberry Pi
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Tegnap bementem a párommal a munkahelyére, és felmondtunk.

Óriási megkönnyebbülés volt mindkettőnknek. Nem keseríti meg tovább a kiccsaládunk mindennapjait az a rühes phitsa. Kivágtuk a mételyt.
A felmondás tényének közlése utáni reakciói:
1. - Jajj, hát én tudtam ám már pénteken (???) hogy te fel fogsz mondani. (Védekezési szakasz, ugyan honnan tudta volna éppen pénteken, mikor tegnap zajlott minden ügylet)
2. - Miért nem szóltál előbb? (számonkérés szakasz. Hogyan szólhatna előbb a párom, mint ahogy megtudta, azaz tegnap délben???)
3. - Pont most mikor tudod hogy a Krisztián is elmegy, meg a Tamás is szabadságra készül. (Támadási, bűntudatébresztési szakasz. Hát persze, bár a kollégákkal jó volt a viszony, annyira talán mégsem, hogy 50 ezerért dolgozzon megaláztatások közepette, mikor elmehet egy csilli villi új helyre lényegesen többért.)
4. - Különben is kitanítottalak, mindenben segítettelek. (Ez a hülyeség szakasza, ehhez nem is lehet mit hozzáfűzni. Ezen már a párom is vigyorgott, aztán otthagytuk.)
Ostoba vendéglátósutánzat maszek pitsa. Személyes sértésnek veszi, ha valaki felmond
Ennyi megaláztatásban az élete hátralevő részében összesen nem lesz a páromnak része. Minden nap idegeskedéssel telt, folyamatos gyomorfájások.
Már én is megőrültem ebbe. Annyiszor megfogadtam, hogy beverem a nő pofáját, de nem lehetett, pénzből él az ember. De most aztán...
Hó végéig még ott dolgozik párom, az utolsó napján az elszámoláshoz már én is velemegyek, mert gyanítom, hogy nem lesz korrekt az elszámolás. Akkor lesz nemulass...
Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Raspberry Pi
- BestBuy topik
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Robotporszívók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennyi megaláztatásban az élete hátralevő részében összesen nem lesz a páromnak része. Minden nap idegeskedéssel telt, folyamatos gyomorfájások.