Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Tegnap bementem a párommal a munkahelyére, és felmondtunk.

Óriási megkönnyebbülés volt mindkettőnknek. Nem keseríti meg tovább a kiccsaládunk mindennapjait az a rühes phitsa. Kivágtuk a mételyt.
A felmondás tényének közlése utáni reakciói:
1. - Jajj, hát én tudtam ám már pénteken (???) hogy te fel fogsz mondani. (Védekezési szakasz, ugyan honnan tudta volna éppen pénteken, mikor tegnap zajlott minden ügylet)
2. - Miért nem szóltál előbb? (számonkérés szakasz. Hogyan szólhatna előbb a párom, mint ahogy megtudta, azaz tegnap délben???)
3. - Pont most mikor tudod hogy a Krisztián is elmegy, meg a Tamás is szabadságra készül. (Támadási, bűntudatébresztési szakasz. Hát persze, bár a kollégákkal jó volt a viszony, annyira talán mégsem, hogy 50 ezerért dolgozzon megaláztatások közepette, mikor elmehet egy csilli villi új helyre lényegesen többért.)
4. - Különben is kitanítottalak, mindenben segítettelek. (Ez a hülyeség szakasza, ehhez nem is lehet mit hozzáfűzni. Ezen már a párom is vigyorgott, aztán otthagytuk.)
Ostoba vendéglátósutánzat maszek pitsa. Személyes sértésnek veszi, ha valaki felmond
Ennyi megaláztatásban az élete hátralevő részében összesen nem lesz a páromnak része. Minden nap idegeskedéssel telt, folyamatos gyomorfájások.
Már én is megőrültem ebbe. Annyiszor megfogadtam, hogy beverem a nő pofáját, de nem lehetett, pénzből él az ember. De most aztán...
Hó végéig még ott dolgozik párom, az utolsó napján az elszámoláshoz már én is velemegyek, mert gyanítom, hogy nem lesz korrekt az elszámolás. Akkor lesz nemulass...
Aktív témák
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ennyi megaláztatásban az élete hátralevő részében összesen nem lesz a páromnak része. Minden nap idegeskedéssel telt, folyamatos gyomorfájások.