- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ja, nem voltam elég ügyfélcentrifuga, mert sajnálattal közölte a hölgy utána a telefonban hogy nem sikerült. Persze ez kódolva volt, mert az egyik csaj aki még ott volt mint jelentkező, az egy apjának látszó emberkével együtt jött, aki mondta neki, hogy ha kész vagy gyere fel hozzám, és protis emberke ellen nagyonnagyon meggyőzőnek kellett volna lennem. Azért nem öngyilkolom meg magam miatta, bár jól jött volna a lovetta amit adtak volna, na de majd máshol. Egy jobb helyen, ahol megérdemelnek engem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Race: most hogy tudok segíteni? Elmondjam mi van rajta?
A mostanában sokat emlegetett Zsíros Anna nevű hölgyemény Kenósorsolás közben. Aranyos, szép, mint mindig. Többet nem tudok tenni, max elküldöm mailben, de sejtem hogy azért ennyire nem izgat a dolog
Ezt [link] képzeld el, miközben izgató, kívánatos hangon kétjegyű számokat mond ki 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Overwatch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A mostanában sokat emlegetett Zsíros Anna nevű hölgyemény Kenósorsolás közben. Aranyos, szép, mint mindig. Többet nem tudok tenni, max elküldöm mailben, de sejtem hogy azért ennyire nem izgat a dolog