Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

B@sszaki, semmire nem volt időm a 4 nap alatt....Most már soha nem is lesz???
    Azért annak örülök, hogy szombaton du.2-től, és vasárnap este 6-tól mindig lesz szabadidőm. Mert hogy hétköznap délutánonként nekem semmihez nem lesz kedvem, az tuti.
    És az is miért van, hogy a napi egyéb ügyek intézéséhez szükséges intézmények, boltok, szalonok, egyebek jó része a ''rendes'' munkaidőhöz igazodva akkortól és addig van nyitva, amikor a ''rendes'' magyar átlagpolgár ''rendes'' munkáját végzi valahol. Vagy pl hogy az autószalon percre pontosan az én munkaidőmben van csak nyitva. Mégis, kinek árulják a kocsikat? Akik nem rendes munkaidőben nem rendes munkát végeznek? Meg az iskolásoknak és a nyugdíjasoknak? Mert pl délelőtt 10-11 körül a normális élet rendje szerint mindenki a munkahelyén van, nincs ideje sétafikálni, tehát aki ilyenkor az utcán, intézményekben, boltokban, szalonokban van, az mind iskolás(iskolakerülő) vagy munkanélküli, vagy táppénzes, vagy nyugdíjas.
    Vagy én nem látok át valamit?
    8-16-ig van nyitva a szalon hétköznapokon, és 9-12-ig szombaton
    8-16:20-ig dolgozom hétköznapokon, és 8-13-ig vagyok suliban szombatokon. Ha magam intézném csak a kocsivásárlást, akkor mégis hogy a véreres fa szombatban tudnám elintézni?? :U

Aktív témák