Hirdetés
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- RISC-V alapokon nyugvó egykártyás gép(ek) a Banana Pi konyhájából
- Úttörő újításokat hozhat a shader modell 6.10
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
B@sszaki, semmire nem volt időm a 4 nap alatt....Most már soha nem is lesz???
Azért annak örülök, hogy szombaton du.2-től, és vasárnap este 6-tól mindig lesz szabadidőm. Mert hogy hétköznap délutánonként nekem semmihez nem lesz kedvem, az tuti.
És az is miért van, hogy a napi egyéb ügyek intézéséhez szükséges intézmények, boltok, szalonok, egyebek jó része a ''rendes'' munkaidőhöz igazodva akkortól és addig van nyitva, amikor a ''rendes'' magyar átlagpolgár ''rendes'' munkáját végzi valahol. Vagy pl hogy az autószalon percre pontosan az én munkaidőmben van csak nyitva. Mégis, kinek árulják a kocsikat? Akik nem rendes munkaidőben nem rendes munkát végeznek? Meg az iskolásoknak és a nyugdíjasoknak? Mert pl délelőtt 10-11 körül a normális élet rendje szerint mindenki a munkahelyén van, nincs ideje sétafikálni, tehát aki ilyenkor az utcán, intézményekben, boltokban, szalonokban van, az mind iskolás(iskolakerülő) vagy munkanélküli, vagy táppénzes, vagy nyugdíjas.
Vagy én nem látok át valamit?
8-16-ig van nyitva a szalon hétköznapokon, és 9-12-ig szombaton
8-16:20-ig dolgozom hétköznapokon, és 8-13-ig vagyok suliban szombatokon. Ha magam intézném csak a kocsivásárlást, akkor mégis hogy a véreres fa szombatban tudnám elintézni??
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Automata kávégépek
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest