Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Szerencsére az utóbbi jónéhány évben még én sem kerültem ilyen szituba, de én sajnos az első engem érő testi kellemetlenségre azonnali gondolkodás nélküli retorzióval szoktam reagálni, és volt már régen olyan hogy azon vettem észre magam, hogy a bámészkodók fognak le mikor egy pofon után nekiestem az illetőnek. Olyankor szinte érzem ahogy kitör belőlem az állat, és magam előtt is ismeretlen dühvel tudok nekirohanni annak aki felől ilyen sértés fenyeget, pontosabban ha már megtörtént.
Eddig szerencsére megúsztam azt a pár esetet, de amúgy kevés szelidebb állat van nálam. 
Aktív témák
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Xiaomi 14 - 12/512GB I Jade Green I 120W Töltő! I MagSafe 10000mAh Powerbank! I Foxpost árban!
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig szerencsére megúsztam azt a pár esetet, de amúgy kevés szelidebb állat van nálam.