- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Szerencsére az utóbbi jónéhány évben még én sem kerültem ilyen szituba, de én sajnos az első engem érő testi kellemetlenségre azonnali gondolkodás nélküli retorzióval szoktam reagálni, és volt már régen olyan hogy azon vettem észre magam, hogy a bámészkodók fognak le mikor egy pofon után nekiestem az illetőnek. Olyankor szinte érzem ahogy kitör belőlem az állat, és magam előtt is ismeretlen dühvel tudok nekirohanni annak aki felől ilyen sértés fenyeget, pontosabban ha már megtörtént.
Eddig szerencsére megúsztam azt a pár esetet, de amúgy kevés szelidebb állat van nálam. 
Aktív témák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- BMW topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eddig szerencsére megúsztam azt a pár esetet, de amúgy kevés szelidebb állat van nálam.