Hirdetés
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Kösz, egész tűrhetően. Már kétféle pózban is tudtam aludni, úgyhogy ülve kibírtam a 8 órát melóban. Ha túlélem a köv. két napot, akkor a 4napos szünetben talán kiregenerálom magam. És kb utolérem alvásban.
csapos: olyasmi. high speed recon. mod: sokkal kevesebb minden fér bele a meló után a délután-estébe. Meg kell ebédelni-vacsorázni, ki kell sétálnom magam a tavaszi jóidőben, el kell olvasnom a melóba a kiadott oktatási anyagot, el kell olvasni a mailjeimet, végiglapozni a siteokat amiket szoktam, benézni PH-ra, meg még nemtommit, és még pihenni is kéne alvás előtt. Régen jólesett lefeküdni, de most ha lefekszem, akkkor mire felébredek már menni is kell melózni, és rájöttem hogy rengeteg időt elb@sz az ember a munkával meg az alvással.
eh, nyelek is egy korty viszkit ami whiskey..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest