Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- E-book olvasók
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Kösz, egész tűrhetően. Már kétféle pózban is tudtam aludni, úgyhogy ülve kibírtam a 8 órát melóban. Ha túlélem a köv. két napot, akkor a 4napos szünetben talán kiregenerálom magam. És kb utolérem alvásban.
csapos: olyasmi. high speed recon. mod: sokkal kevesebb minden fér bele a meló után a délután-estébe. Meg kell ebédelni-vacsorázni, ki kell sétálnom magam a tavaszi jóidőben, el kell olvasnom a melóba a kiadott oktatási anyagot, el kell olvasni a mailjeimet, végiglapozni a siteokat amiket szoktam, benézni PH-ra, meg még nemtommit, és még pihenni is kéne alvás előtt. Régen jólesett lefeküdni, de most ha lefekszem, akkkor mire felébredek már menni is kell melózni, és rájöttem hogy rengeteg időt elb@sz az ember a munkával meg az alvással.
eh, nyelek is egy korty viszkit ami whiskey..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest