Hirdetés
Aktív témák
-
Boxiné
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elég szomorú, hogy ilyen ''emberek'' (vagy nem is tudom minek nevezzem az ilyet), szabadon mászkálnak az utcán.
Ilyenkor a lényeg a határozott fellépés. Mert ha azt látja rajtad, hogy beparázol tőle, az ad neki még egy kis biztatást a következő pofonokhoz. Szerintem ezért is kaptál többet.
Én is keveredtem már olyan helyzetbe, hogy beígért egy pár srác egy-két fülest. Sőt az egyiknek már ökölben volt a keze. De nem ijedtem meg, hanem elküldtem őket melegebb éghajlatra. Így jobbnak látták, ha békén hagynak, és odébbálltak. Persze a feszkót nem én kezdtem. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt egy tökös öklössel el lehet rendezni.

Amúgy sajnos vannak ilyen hülyék...
Sokkoló vásárlásán már én is gondolkoztam.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Atomot nekik....

-
Racecam
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezentúl elkisérjelek?

-
Whaskes
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
vazz.... mértnem csaptad le?....
vagy mondtad neki hogy hagyd abba mert kibanolak a mátrixból! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
troland26
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem az első ütés után meglepődtem volna a sokktól , de másodjára már biztos vissza csaptam volna . Még soha nem kerültem ilyen helyzetbe és nem is tudom , hogy kezelném ha hasonló történne velem. Lehet teljesen le blokkolnék
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egy ismerősömmel kisértetiesen hasonló történt, de ő az első őt ért sérelem után oldalba bökte egy sokkolóval: ''Isten nem ver bottal bazmeg'' szöveg kíséretében, és leszállt, mondanom sem kell, hogy a kocsi utasai súlyos egyetértéssel helyeselték a dolgot, bár ültek tovább az imádkozósáska következő önkéntes áldozataiként. Bár sejtem hogy a gyökér jó ideig még fekve imádkozott...
-
C4mp3r
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Miért nem bannoltad?
Egyébként velem is történt már ilyesmi. Ez főleg akkor szokott történni amikor egy ''kisebbségi csoport'' mellett/előtt haladok el. Rendre megszólítanak, pedig direkt nem nézek még rájuk sem. Szerencsére verekedésbe még nem keveredtem velük. 
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az első csapás után, miért nem raktad ki a szemben levő ülésre a 30Ft-ot és kezdtél el imádkozni hozzájuk?

[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hú, ez durva lehetett...
Ráadásul sosem tudni vannak-e még ott cimborái az ilyen taplóknak 
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyenkor a lényeg a határozott fellépés. Mert ha azt látja rajtad, hogy beparázol tőle, az ad neki még egy kis biztatást a következő pofonokhoz. Szerintem ezért is kaptál többet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)