Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Boxiné
aktív tag
[link]
Múúúúúúúúúúúúúúúú
Vágányzár: Hirtelen nem vágtam, hogy te akarsz egészséges lenni, vagy a párodat akarod azzá tenni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxiné
aktív tag
-
Boxiné
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én sem pofoztam le a fiúkat. Csak határozottan elküldtem őket a fenébe.
El tudsz képzelni egy ilyen szitut? Egy csajt körbeáll 4-5 fiú, és meg akarják verni, aztán fülüket farkukat behúzva odébbállnak.
A vaníliás cola kb. az első üvegig fincsi, aztán uncsi! Amúgy nem értem, hogy a legjobb üdcsiket miért nem hozzák be ebbe az országba. Külföldön ittam már grapefruitos Fantát. Hát az isteni volt. Nálunk persze nem lehet kapni.
-
Boxiné
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elég szomorú, hogy ilyen ''emberek'' (vagy nem is tudom minek nevezzem az ilyet), szabadon mászkálnak az utcán.
Ilyenkor a lényeg a határozott fellépés. Mert ha azt látja rajtad, hogy beparázol tőle, az ad neki még egy kis biztatást a következő pofonokhoz. Szerintem ezért is kaptál többet.
Én is keveredtem már olyan helyzetbe, hogy beígért egy pár srác egy-két fülest. Sőt az egyiknek már ökölben volt a keze. De nem ijedtem meg, hanem elküldtem őket melegebb éghajlatra. Így jobbnak látták, ha békén hagynak, és odébbálltak. Persze a feszkót nem én kezdtem.
Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)