- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
VÁÁÁÁ!! ''Nekem például a Mistral egyik boltjában csak fél órás vita, és a Fogyasztóvédelem emlegetése után sikerült vennem, de akkor vettem mindjárt kettőt is, hogy egy ideig erre ne legyen gondom. (Az adatforgalom nagyságától függően sajnos ezek a kábelek igen gyorsan elkopnak, hiszen ezeket nem általános használatra tervezték.) Majdnem elfelejtettem: a kábel pontos neve: 8 bites UTP-C64 Ethernet crosspatch kábel.''
Vazze! Elkopik a kábel ha adatokat küldözgetünk rajta! Az a srác aki ezt írta szerintem Nóbeldíj esélyes.
''Be kell még szereznünk a C64-re írt Telnet 2.0 nevű programot. Ez egy részben BASIC-ben, részben gépi kódban írt program, és szintén igényel némi utánajárást. Itt is a számítástechnikai szaküzleteket tudom ajánlani, de például én egy Tescoban vettem az enyémet, el sem mesélem, milyen kalandos úton.''
Istenem, nagy az állatkerted..... A Tesco támogatja biztos a hekkereket.
''Az igazi hackerek tehát 8 bites gépeket használnak, hackeléshez használjatok ti is ilyet.''
Vladi, használj a ph keresőhöz 8 bites c64-et. az nem csinál felesleges műveleteket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)