Hirdetés
Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Nem tudom, bár csak itthon is ilyen kultúráltan csinálnák. Lehet hogy kellemetlen volt utólag a szituáció, de legalább nem tapiztak, nem súgdostak oda, nem hoztak senkit szégyen helyzetbe. Próbálkoztak, el kell felejteni, a honiaknak meg példát venni róluk.
De lehet hogy csak magyar tanárt kerestek, hogy ide jöhessenek Európa legszebb lányaihoz.
-
Xantomas
őstag
Nem is tudtam hogy van új Prosectura album. Nem sok életjelet adnak magukról. Lehet menni a Headbangerbe, hátha megint van akciós CD. Az Alvin dedikálásról meg lecsúsztam.
Emlékszem mikor a lejátszási listába betettem az Ici-pici számukat, egy olyan társaságban ahol csupa újgazdag, apuci pénzén menőző gyerek volt. Kicsit hragudtak rám. Lehet, hogy szíven ütötte őket a szöveg?
-
-
Xantomas
őstag
Adjatok már valami jó ötletet. Tegnap elestem kétszer, mindkét alkalommal a bokám fordult ki, de másodjára kicsit komolyabban. Most picit fel van dagadva, fájni nem fáj, csak ha fél lábról állok lábújhelyre, de inkább nem mozdulok ki a vele a lakásból.
Unatkozok, a haverok meg buliznak. Nélkülem... -
Xantomas
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem tom mit jelent. Nagyapámé volt, ő pedig valszeg az óbudai hajógyárban kapta, vagy onnan hozta. Na igen akkor még nem fiatalok mentek ki oda gerincbe törni az apuci kocsiját.
Biztos valami munkás felszerelés.
olvasatomban kb ez lehet rajta:
előtérben:
3 A
Ж Ч
Háttérben:
ЯΒΕ
......D
HTЂ
Sajnos a fényképen nem látszik, e ez csatt egy fél centi magas ''dombormű''.
[Szerkesztve] -
Xantomas
őstag
Van valakinek valami ötlete hogy mit jelent az övön látható írás?
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14 UX425EA i7 1165g7/16GB/512SSD/100% sRGB/1.14kg
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest