Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Egy darabig ie6-ot használtam. Aztán vlami kapcsán gondoltam kipróbálom a FF-ot, és nem éreztem hirtelen jobbnak, de mikor megjött a 2.0 akkor sokat dobott a megitélésén. Az ie7-et meg addig nem akartam kipróbálni, míg nem magyarul meg, nem mintha nem tudnék angolul, de mivel mostanában ie-t főleg anyámék használták, ők azért nem annyira vágják a dolgokat még magyarul sem. Mondjuk elég hendikeppesen indult, kezdve azzal hogy 2x nem települt fel, mert mindent letiltottam addig, kivéve a SpySweepert, amivel simán összetűzésbe keveredett. Meg vicces volt hogy egy 14,5 megás telepítő 15 percen keresztül települ, de egye fene, csak jó legyen.
Na most annyi, hogy szokni kell, de nagyon, merthogy olyan mintha egy harmadik féle brózer lenne. Nem hasonlít se a 6-ra, se a FF-re, de mindkettőből felfedezhetők elemek. Kicsit fura, hogy máshova esnek a gombok, ikonok, és nem tudom egyelőre máshova húzogatni, nekem jobban bejött a régebbi elrendezés, de amúgy elsőre nem rossz. Még hiányzik az AdBlock, meg a linkification, meg effélék, de majd meglátom hogyan tovább.
A picsbe, ez nem is az a totyik

Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- Marantz PM6010k prémium erősítő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest