Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Modding és elektronikai kérdések
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Egy darabig ie6-ot használtam. Aztán vlami kapcsán gondoltam kipróbálom a FF-ot, és nem éreztem hirtelen jobbnak, de mikor megjött a 2.0 akkor sokat dobott a megitélésén. Az ie7-et meg addig nem akartam kipróbálni, míg nem magyarul meg, nem mintha nem tudnék angolul, de mivel mostanában ie-t főleg anyámék használták, ők azért nem annyira vágják a dolgokat még magyarul sem. Mondjuk elég hendikeppesen indult, kezdve azzal hogy 2x nem települt fel, mert mindent letiltottam addig, kivéve a SpySweepert, amivel simán összetűzésbe keveredett. Meg vicces volt hogy egy 14,5 megás telepítő 15 percen keresztül települ, de egye fene, csak jó legyen.
Na most annyi, hogy szokni kell, de nagyon, merthogy olyan mintha egy harmadik féle brózer lenne. Nem hasonlít se a 6-ra, se a FF-re, de mindkettőből felfedezhetők elemek. Kicsit fura, hogy máshova esnek a gombok, ikonok, és nem tudom egyelőre máshova húzogatni, nekem jobban bejött a régebbi elrendezés, de amúgy elsőre nem rossz. Még hiányzik az AdBlock, meg a linkification, meg effélék, de majd meglátom hogyan tovább.
A picsbe, ez nem is az a totyik

Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest