Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Besame..besame mucho! :O :U Kell nekem ilyen zenéket hallgatni.

    Ehhez a zenéhez két nagy élményem is kötődik. Az egyik pár OT-vel visszább megvan, nem részletezném megint, de eléggé előjöttek az emlékek.
    A másik nem sokkal később volt időben. Kis csapatunk hazatépett Isztriáról a nyáron, és Kanizsán váltunk szét a Mekinél, a másik kocsi négyen, meg mi is. Mi 4 srác, akik egy szobában is voltunk a héten, elég jó hangulat alakult ki végig. Hazafelé Pestig még dumáltunk, meg punnyadtunk kicsit, hisz már mögöttünk volt egy Pula -> Rijeka -> Krk-sziget -> Rijeka -> N.Kanizsa táv. Beérve Budaörsre valaki felvetette, hogy be kéne még ugrani valahova, hisz fiatal még az este. Hazamentünk, mindenki lepakolt, majd kocsira fel, és úgy hajnali egy körül még beestünk a Z.Pardonba, aholis még javában folyt valami nyugis, de hangulatos buli. És sok száz kilométer utazás után, úgy, hogy pár órával korábban még a tengerbe lógattuk a zacsit, és a só még rajtunk volt, beálltunk, és fél3-ig nyomtunk egy nagy bulit. Sajnos az érzést nem lehet visszaadni, de a körülmények: az utazást, és a fáradtságot leszámítva, úgy éreztük, hogy egyszerűen nem lehet csak úgy befejezni azt a 6 napot, hogy hazamegyünk, lefekszünk, az a tipikus ''hazamennék szar lenne, de nem megyek, hogy jó legyen'' volt bennünk. Nem sokkal később elkezdett esni az eső, olyan csendes nyári eső, a felhők lassan táncoltak velünk a zenére, de meleg volt, a szél is, az eső is, nagyon jó volt a megelőző 6 nap, táncoltak körülöttünk az emberek, egyszerűen jó volt na. És akkor elindult a Besame mucho... kész, olyan szinten hatott, mint valami drog, átadtam magam az érzésnek, táncoltam, közben szakadt már az eső, én fölnéztem, láttam a vörös felhőket, amit a város fényei megvilágítanak, éreztem arcomon a meleg esőt, a szellőt, ahogy szinte a zenére mozog körülöttünk, egy pillanatra behunytam a szemem, és azt éreztem, hogy Igen. Egy Ilyen jó nyaralást Így kell befejezni. Hozzá méltó módon. Azt éreztem, hogy az a pillanat akár örökké is tarthatna. És ha a zene végével a világnak is vége lenne, akkor is pompás lenne a vég.
    Sajnos nem nagyon lehet visszaadni azt az érzést, de ha meghallom ezt a zenét, akkor nekem mindig ez jut eszembe, és ha behunyom a szemem, akkor gondolatban most is ott vagyok a ZP-ban, táncolok az esőben, és úgy érzem, hogy enyém a világ.

    Bocs, ha hosszú voltam, kicsit instabil vagyok most érzelmileg. Majdcsak lohad..

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Aktív témák