Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
én nem megyek, de majd kérlek szedj fel egy parkettadarabot a nevemben is
LOL
Vér áztatná a parkettát, ha valaki kárt tenne a szép új kuckómban.
Nem lehetne esetleg úgy lakásavatót tartani, hogy a duhajokat lehessen orientálni bizonyos cél felé? Mert mondjuk a régi tapétát ha lehámozzák, az kész főnyeremény. A parkettát sajnálnám, mert azt meg akarom tartani
Meg az új hőszigetelő ablakok is 3 hete lettek berakva...
Esetleg a konyhabútort még lehetne apíratni. Meg a csempét, műpadlót...
ladybug: Az a fura, hogy ha ilyen nagy kultusza van a lakásavatónak, akkor hogy a fenébe lehet, hogy engem még egybe sem hívtak? Pedig igazán lett volna rá lehetőség. Igazándiból én tervezek ilyesmit, csak minimum 3-at kell tartani. Család, cimbik #1, cimbik#2. De lehet, hogy a kollégákat is elhívnám. Úgyis zavar a dolog, hogy 2 éve vagyok ''főnök'', de soha nem mentünk sehova együtt a csapattal. Igaz, elég vegyes a társaság és vannak belső ellentétek is
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg az új hőszigetelő ablakok is 3 hete lettek berakva...