Hirdetés
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
deter
aktív tag
A történet a következő, valahol régebben olvastam Neddudki egyik hsz-ét. Gondoltam. magamban az íráshoz való igényessége közelít a zéróhoz. (Meg amúgy is haragszom az anglománokra) Talán fel is ródtam neki, vagy nem.

Ezután, tegnap valahogy olvastam még egy hozzollását, és akkor már felvetült bennem, hogy valószínűleg nem az igénytelenség miatt ír így, hanem mert vagy külföldön élő magyar, vagy itt élő külföldi. Megiskérdeztem tőle. Mivel nem adott konkrét választ, csak hogy asszociáljak ''Boulanger Ur''-ra. Jó asszociáltam is google segítségével
Ekkor vontam le privát üzenetben a következőt:
''Mivel kiváncsi voltam, így végig olvastam az aszali dvd topikban elég sok hozzászolásod. És hát, én is megküzködtem egy két írásoddal Török nemzetiségű vagy? Legalábbis erre kövekteztettem a Rejtő Jenő, A három testőr Afrikában első fejezete kapcsán.
Érdekes látni, hogy egy külföldi ember hogyan bírkozik meg a magyar hangutánzó írásmóddal... ''
Kérte, hogy másoljam be.
üdv:
deter
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingatlanos topic!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ekkor vontam le privát üzenetben a következőt: