Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Google Chromecast topic
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
troland26
őstag
sziasztok nem tudom hogy jó topicba írok -e , de most hirtelen nem találtam garancia topicot
Nos egy olyan kérdésem lenne ,hogy mi van abban az esetben hogyha veszek pl egy TFT monitort három év garanciával és egy év után megdöglik a monitorom és az üzletben már nem tartanak ugyanolyan tipus számút sőtt be sem lehet szerezni akkor mit tud felajánlani nekem a boltos ?
(szerintem a számlán szereplő összeget vissza kell adja vagy felajánlhat egy hasonló tudású moncsit de nekem ezt nem muszály elfogadnom)
Aktív témák
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Google Chromecast topic
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest